resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 5162
    “göreve geldiğimizde üst üste şampiyonluklar yaşadık... ta ki 2006'daki denizlispor maçında önümüz kesilene kadar. burada fetö devreye girdi. bizim şanssızlığımız, fetö'nün en güçlü döneminde kulübün başında olmamız ve en başından beri fetö'ye karşı durmamızdı.

    denizli'den sonra tekrar bir ağırlık koyduk ve takım yine şampiyon olmaya başladı. kulüp tarihinde ilk kez şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynandı. derken yine fetö, yine futbola yapılan müdahaleler ve bursaspor şampiyon yapıldı.

    yine yıkılmadık, yeniden yapılandık. 2010-11 sezonunda muazzam bir futbol ve şampiyonluk. fetö operasyonları olmasa, şu an nerelerde olabileceğimizi tahmin edebiliyor musunuz. ne yazık ki yine fetö...

    o sezon fetö, önceki yıllardaki oyunlarını yine oynadı fakat sahadaki ortaklarıyla bu kez başaramayınca beni ve arkadaşlarımı aldılar. türkiye cumhuriyeti tarihinin en kirli operasyonlarından biri yapıldı bize”

    aslında haklı. denizli maçında fetö yüzünden appiah o golü kaçırdı, bursa’nın şampiyon olduğu sezon son trabzonspor maçında onur fetö sayesinde o kurtarışları yaptı, 2010-2011 sezonunda aziz yıldırım fetö’nün duaları yüzünden şike yaptı, yersen tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın