• 46
    riks alacağım ve batur altıparmak'ı savunacağım.

    sevgili renktaşlarım. bu adamın açtığı dava selçuk inan'ın bonservissiz olarak galatasaray'a geldiği gün alması gereken paranın davası. selçuk inan 1 temmuz 2011'de takıma katıldı. 2018 yılındayız. adam 7 yıldır alamadığı paranın peşinde. 2014 ya da 2015 yılında (tam hatırlayamıyorum) zaman aşımına uğramaması için dava açıldı. yani dava yeni değil. dava sonucunda galatasaray'ın istediği gibi taksitle ödeme planı yapıldı. bizim yönetimlerimiz ödeme planındaki ödemeleri bile yerine getirmedi.

    türkiye'de gelecek vaat eden pek çok genç futbolcunun menajeri bu adam. cengiz ünder, enes ünal, okay yokuşlu, irfan can kahveci, barış alıcı, kaleci berke (altınordu'daki soyadını hatırlayamadım)... bu liste uzuyor. adamın menajerlik şirketi bir tarafındaki kıllar ağarmış oyunculara değil, türkiye'deki elle tutulur genç oyunculara yönelmiş durumda. selçuk, mehmet topal vs. sadece eskiden ellerinde kalmış oyuncular.

    velev ki... galatasaray muslera'dan sonraki kaleci adayı olarak berke'yi almak istese (ki ben gerçekten çok isterim) önce takımıyla sonra batur altıparmak'la anlaşmak zorunda. bir düşünün. adam elindeki bu geniş genç oyuncu havuzundaki oyuncuların galatasaray'a gelmesinin önüne geçse kim zararlı çıkar?

    menajerlere kızmayı gerektirecek çok şey var ama tüm suç bu sefer bizim yönetimlerimizde. gidip cavanda üzerinden trabzona para dökeceklerine üstlerine düşeni yapsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın