• 346
    bu sene de o sene değil.
    1-fenerbahçe yine yanlış analiz ediliyor. arkadaşlar bildiğiniz fenerbahçe'yi unutun. fenerbahçe beşiktaş maçları hariç derbilerde sürekli pres yaptı. topu hiç rakibe bırakmadı. bu maçta da buyrun siz oynayın demeyecek.
    2-adım gibi eminim. fener maçın başında saldıracak, sonra çekilecek. defans dörtlümüz ve donk-selçuk pres kaldırabilecek boyutta mı? özellikle donk-selçuk beni çok endişelendiriyor.
    3-lider oyuncu eksikliğimiz göze çarpıyor. fernando'nun hazır olmaması çok büyük handikap. ha belki fernando konusunda terim bir sürpriz de yapabilir.
    4-bir özel hareketiyle maç kazandıracak oyuncumuz geçen senelerden daha çok az. galatasaray'ın iyi oynadığı zamanlarda bile beceri problemi ortaya çıkabilir.
    5- gelelim en önemli nedenlere. takımımız duran top özürlüsü arkadaşlar. bunu hakemler de fener de çok iyi biliyor. düdük çalmak çok kolay. çok zor ama duran top yersek galibiyeti unutun.
    6-kadıköy atmosferi. öyle böyle bir pislik dönmeyecek. tacizler, sataşmalar, kışkırtmalar. yani sakin kalmak o kadar zor ki. linnes, selçuk, nagotomo dışında herkesin nasıl performans göstereceği soru işareti. inşallah ayarlarımızla fazla oynamazlar.
    7-top genelde fatih terim takımlarını sevmez. inşallah bugün böyle olmaz. çok gol kaçırırsak yenemeyiz. en önemli şey: top bizi sevecek.

    tek umutlu nokta aykut kocaman. bu herif de kadıköy'de bize yenilmedi. ama o kadar yaklaştık ki. bu herif iyi giden şeyleri bile bozabilir. mesela takımını aşırı geri çekebilir. bunlar fener'i bozabilir. terim de o anda doğruları bulursa, maçta yenik duruma düşmeden saldırırsak galip geliriz.

    umutlu değilim, umutlu olmak istemiyorum. kadıköy maçlarında yaşadığım hayal kırıklıklarının haddi hesabı yok. artık yenin, başka da bir şey demiyorum. bu taraftarı çok kırdınız. artık sıra sizde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın