• 447
    ilgili maçtaki tribün desteğini beğendim. hatta son 2-3 yılın derbi performanslarından bile daha etkiliydi. inşallah bundan sonraki maçlarda da (içerdeki) bu artarak devam eder. bizim takım tribün desteğini arkasına alarak özellikle ikinci yarı hiç çıkarmadı rakibi. hakem tribünden pek etkilenmedi aslında, birkaç önemli de hata yaptı. deplasman takımları için ideal hakemdir kendisi.

    kadıköy'de eyyamcı kaşarlanmış hakemlerdense h.umut meler gibi hakemleri tercih ederdim açıkcası.

    onun dışında maç performansı olarak başta feghouli olmak üzere serdar ve yuto'yu beğendim. asist ve galibiyet golü ile maçı çeviren sinan adına sevindim. maç içinde bazen kayboluyor ama top ayağına yakışıyor. hatta top ayağına geldiğinde 'bu adam kaptırmaz' diyebiliyorum, bu çok önemli. allah vergisi yetenekleri var ama eksik yönlerine baya çalışması lazım, ben oldum havalarına girmemesi lazım vs.

    iyiki derbi önceai böyle sıkıntılı bir maç oynamışız diyorum. 7-0'lık karabük galibiyeti ayarlarımızı bozmuş açıkcası. o maçtan sonra derbiye çıksaymışız aykut'un bile şaşıracağı bir mağlubiyet alabilirmişiz. sonuçta herşeyde bir hayır vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın