• 185
    maç ile ilgili en çok korktuğum şey, süper lig tarihinin bence en büyük çirkeflerinden biri olan josef de souza denen mikrobun, younes belhanda ve sofiane feghouli'nin üzerine oynayacak olması. bu iki futbolcumuza da bu konuda maalesef pek güvenemiyorum.

    fatih terim'in yine ryan donk ile başlayacağını tahmin ediyorum. fernando'yu ise ilerleyen dakikalarda sahaya sürecektir. hangi dakikada olacağı ise ryan donk'un performansına göre değişiklik gösterir. çünkü 11 mart 2018 galatasaray konyaspor maçında ryan donk çok kötü bir performans gösterdi. bu performans beni bu önemli maç öncesi korkuttu, fatih terim'i de düşündürmüştür mutlaka. ryan donk - selçuk inan - younes belhanda üçlüsü, fenerbahçe'nin göbekteki josef de souza - mehmet topal - giuliano üçlüsüne karşı nasıl olacak hiç kestiremiyorum. karşıda topal formsuz bizde selçuk. josef de souza çirkefliği dışında performansı ile de beni korkutuyor çünkü her galatasaray maçında inanılmaz oynuyor adam. bir çok fenerbahçe futbolcusu gibi tabii. şu maç öncesi "ah ndiaye ah" çekiyorum ve fatih terim'e güveniyorum.

    savunmada maicon - serdar aziz ikilisine güvenim tam. fernandao ne kadar kuvvetli bir futbolcu olursa olsun, maicon sindirecektir kendisini. aatıf ve dirar'ın açıklarda oynayacağını tahmin ediyorum. dirar'ın, nagatomo karşısında fizik olarak üstünlük sağlamasından çekiniyorum. linnes - aatıf eşleşmesinde ise pek bir problemin olabileceğini düşünmüyorum. ilerleyen dakikalarda alper potuk da oyuna dahil olabilir. fakat beklerimizin hızlı oluşu bu konuda bir artı.

    gomis için söylenecek pek bir şey yok. volkan demirel'e en yakın oynayacak futbolcumuz olacağı için, derbilerin soytarısı volkan'ın provokasyonlarına dikkat etmeli. gomis bütün rakiplerce saygı duyulan bir futbolcu olmasına rağmen, karşısında gerçek bir terbiyesiz ve saygısız olacak. her fırsatta provokasyonlarını yapacaktır. sen takılma gomisim...

    baros'un direkten dönen topu, burak yılmaz'ın havada seken topu vb. gibi garip olayların yaşandığı, tek rakibi bermuda şeytan üçgeni olan kadıköy deplasmanından bu sefer 3 puanla döneceğiz. olacak bu sene.
App Store'dan indirin Google Play'den alın