• 181
    4 gün kalan maç.

    http://fotocdncube.gazetevatan.com/...z-soku--3358111.Jpeg

    -----------

    bu maça dair her gün bir şeyler yazsak da o gün orada futbol oynanmayacağını, bir gerilim filmine gideceğimizi biliyorsunuz değil mi?

    maç fener'in önde baskısı ile başlar, en kötü topu sürekli fernandao'ya oynayıp faul almaya çalışırlar, seken topları mehmet topal, josef ve gulliano ile toplamaya çalışıp pozisyon bulmaya çalışırlar. korner ve serbest vuruşlar en önemli silahları. bizim de en büyük zaafımız duran toplarken eğer böyle gol yersek kafayı yerim. zaten buna da çare bulamıyorsak hiç çıkmayalım maça :(

    stoperlerimize ve orta sahamıza önde basacakları net. bu sebeple yüksek ihtimalle biz de topu gomis'e şişirip onun pasörlüğü ile diğer yarı sahaya geçmeye çalışacağız. en azından ilk 15-20 dakikada bunu deneyip, yüksek eforla oynayacaklar. bu bölümü gol yemeden atlatırsak maç yavaş yavaş dengelenir ve ilk yarının sonlarına doğru biraz daha biz oynar hale geliriz.

    maçın 0-0 gittiği her an oyun bize dönecektir. taraftarın enerjisi yavaştan düşmeye başlayıp gerginlikler artacaktır.
    olur da golü bulabilirsek zaten aykut-aziz birlikteliğinden bıkan seçim öncesi ali koç gelsin diye bu maçı bile kaybetmeyi isteyen fenerliler protestolara başlarlar. takım da inceden dağılır, 2. yi bulursak da of offf dünyanın en tatlı anları başlar :(

    hayaller hayaller...

    bu maça dair en büyük temennim kırmızı kartsız maçı bitirmek, 11'e 11 giden maçta bir şansımız olur ama eksik kalırsak oradan çıkamayız.

    kaybetmek bizim için yıkım olmaz ama kazanmamız var ya offf!

    fener ve dahası beşiktaşlılar için tam bir yıkım olur. çünkü hepsi bizim puan kaybımızı bekliyor ve bundan neredeyse eminler.

    daha 4 gün var ama nabzım yine yükseliyor ve ben yine buna engel olamıyorum. başımıza gelecekleri bile bile buna engel olamıyorum. düzen gereği bu maçı kaybedeceğimiz açıkken buna engel olamıyorum.

    (bkz: galatasaray sinerjisi)

    tek isteğim var bu maça dair, oyuncularımız bu maçı son maçlarıymış gibi oynasın, gerilimden uzak, yüksek eforla, sonuna kadar mücadele etsinler, işte o zaman skor ne olursa olsun zaten bu yolun sonu şampiyonluk olacaktır...

    (bkz: hedef 21)

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın