resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 2189
    (bkz: #1576125)

    insanları imkanları dahilinde değerlendirmek gerektiğini gösteren 1 numaralı karakter.

    başlığında yukarıda bakınız verdiğim tarzda bir çok yorumu görmek mümkün. üstelik kendi değerimiz olan fatih terim’i yermek için bu adamın kullanılması ayrı bir facia olmuş. yapmaz denilen ne var varsa yapmış, iyi olarak bahsedilen tavırlarının hepsi tersine dönmüş. adı bir stada verilmiş, basına, taraftara, rakip hocaya, hakeme ve hatta polise bile -imkan bulduğunda küfürlerle- ayar vermeye çalışmış, ülkede gerçekten futbolla ilgilenen kesimin çoğunun oklarını üstüne çekmiş bir şenol güneş var artık. sebep? sebep eskiye göre nispeten güçlü olması, 2 kez üstüste şampiyon olması.

    4 kez ve 2 kez üstüste olmak üzere 6 şampiyonluğu olan, 1 avrupa kupası*, 1 avrupa şampiyonası yarı finali*, 1 şl çeyrek finali, ümit milli takımla akdeniz oyunları şampiyonluğu, bilmem kaç türkiye kupası, türkiye süper kupası, tsyd kupası,*e kupası, f kupası, h kupası alfabeyi yazan terim*, sinir patlaması yaşadığı meşhur mersin idman yurdu maçında bile hakeme “onun anasını s...” gibi, “o... çocuğu” gibi küfretmemiş, herhangi bir rakip oyuncunun çenesine yapışmamış, herhangi bir rakip hocaya karşı “ayakkabılarını biz verdik, neden böyle yapıyorlar şimdi?” gibi aşağılık cümleler kurmamış, süreklilik arz edecek şekilde ağlayıp sızlayıp kendine mağduriyet yaratmaya çalışmamıştır.

    ve en önemlisi sanıyorum yokluğunda abdurrahman çelebi muamelesi yapılanlar, yine kendi marifetleriyle fatih terim’e rahmet okutmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın