resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 12950
    menajerinin, kaptanı olduğu kulübe alacak davası açmasına engel olmamasına normal olarak bakılan galatasaray kaptanı.

    evet alacak menajerin.. ama o alacak kişisel husustan değil, selçuk inan'ın yılda 3 mn eur kazanmasını sağlayan sözleşmesi kapsamında doğuyor..

    alacağın vadesi 15.08.2017.. davanın açıldığı, 30.11.2017 tarihli raporda resmi olarak açıklanmış... yani batur bey'in alacağı max. 2-2,5 ay geciktikten sonra dava açılmış.

    herkes az çok piyasanın içinde.. durumlar malum... galatasaray'ın durumu daha da malum.. hangi 2-2,5 ay gecikmiş alacak için dava açılmış türkiye'de yapılan ticarette.. bankalar bile 5-6 ay sonra yargı takibine geçiyor..

    bunu yabancı bir menajer yapsa, ya da sinan'ın menajeri yapsa bu kadar tepki vermezdim... ama selçuk bu takımın kaptanı.. kulüpte aşçılar, güvenlikler dahil kimse parasını zamanında almıyor... dönüp kendi menajerine bu kadar az gecikmiş, bu kadar düşük bir tutar için dava açma diyememiş mi? zaten aldığım parayı 2 senelik performansım ile haketmiyorum bir de bunu yapmayalım diyememiş mi? dediyse artık seninle çalışamam demiş mi ?

    galatasaray kaptanı böyle günlerde ortaya çıkmıycaksa ne zaman kaptanlığı hakettiğini ispat eder? hakeme itiraz edip penaltı aldığında falan mı ?

    yılda 3 mn eur kazanıp, 250 bin eur feda etmekle, maaşla ev geçindiren kişilerin 250 tl eksik maaş almasını karşılaştırmayalım isterseniz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın