• 23
    okuduğum üniversitenin * kampüsünde önüne geçilemeyen bir köpek popülasyonu artışı var sözlük. gerek diğer belediyeler tarafından şikayet edilen köpekler gerekse büyüyünce terk edilen tüm köpekleri bu bölgeye bırakıp, kaçıyorlar... 2013 yılında öğrenciler olarak doğa ve hayvan dostları adı altında bir kulüp kurulmuş. benim de gider gitmez üye olduğum ilk üniversite kulübüm oldu zaten. hayvanların beslenmesini, sağlıklarını, barınmalarını öğrenci kulübü olarak elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. neyse sadete geleyim.
    köpekleri her gün öğlen ve akşam olmak üzere okul yemekhanesinden topladığımız yemeklerle besliyoruz. (sürekli mama alacak paramız yok, aldığımız mamaları da ara yılda ya da yazın yemekhane kapalı olduğunda besleme yapmak için kullanıyoruz.) kısmetse bir aksilik olmaz haziranda mezun oluyorum ve bugün besleme yaparken üniversite hayatımda en çok özleyeceğim şeyin o yemekleri toplayıp, besleme yapmak olduğunu fark ettim.
    bizi gördüklerinde parlayan gözleri, gülen yüzleri, kalkan kulakları, sallanan kuyrukları var ya heh işte onları çok özleyeceğimi fark ettim. o an mezun olmak içime oturdu sözlük... mezun olmak istemiyorum :(

    bonus, kampüsün korsanı ile tanışın :)

    https://www.facebook.com/.../?type=3&theater
App Store'dan indirin Google Play'den alın