• 18788
    bu sezon da dahil olmak uzere geride kalan son 3 sezonda derbiler ve benzer onemi tasiyan basaksehir ve trabzonspor maclarinda acik bir basarisizlik soz konusu. gectigimiz sezonun bu arkadaslarla oynadigimiz toplam sekiz mactan sadece 1 puan alabilmisiz.

    bu sezon ise ligin ilk yarisinda oynanan toplam dort mactan sadece 1 puan alinabildi. ozellikle basaksehir ve besiktas maclarinda sahadakiler adeta yoklari oynadi. topa sahip olunamadi, oyun kontrol edilemedi, hava toplari alinamadi, baski yiyen defans oyuncularinin buldugu en basit cozum kaleciye geri pas vermek oldu, ve donen toplari rakip topladi, hucum ve ortasaha oyunculari arasinda baglanti saglanamadi. ustelik bu maclarda badem gozlu fernando ve ndiaye de sahadaydi. bu durum takim yapisinda yer alan temel bazi sikintilarin var oldugunu gosteriyor.

    ligde onumuzde sadece 10 mac var ve tehlikeli dortluden toplamda kac puan toplayacagimiz ligin kaderini belirleyecek. mevcut kadro yapisi icimi karartsa da, fatih terim faktorunun bazi seyleri degistirmesini umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın