• 870
    beşiktaşlılara yanlamasını ta bir sene önceden gündeme getirdiğim yorumcudur.

    başlığına yazmama kararı almıştım ama dayanamadım. galatasaray başarısını pazarlayamadı dersin bu bir görüştür fakat beşiktaş ile kıyaslayıp bak onlar yaptı demek nedir? yurt dışında ne yapmış beşiktaş? samsunglar, applelar ne bileyim googlelar falan gelip beşiktaş'a sponsorluk için kapısında mı yatmış? borç gırtlağı aşmış ama hala yerel, hala kendi bokuyla oynuyor fikret orman ve sen de gelmiş zorlama bir şekilde bunu övmeye çalışıyorsun.

    feneri 3-1 yendikleri derbi bitince şeref tribününü göstermişlerdi bir ara. fikret'in yanında ethem sancak vardı ve galibiyete seviniyordu. arkada candaş tolgalar falan. kısacası leş bir görüntüydü. işte sen gelmiş yıllardır bunu bize vizyon diye pazarlıyorsun. yemezler uğurcuğum. vizyon dediğin, seversin sevmezsin aysal'ın cnn'e canlı yayına bağlanıp mülakat yapmasıdır ki aysal'ı ben de eleştiririm.

    ayrıca sevgisini kazanmaya çalıştığın beşiktaşlılar seni şu an taşıyor gibi görünse de yukarıdaki yazarların dediği gibi yanlış ata oynuyorsun. konjonktürel bakıyorsun ama uzun vadeli bakamıyorsun. en basitinden sen bugün ulusal bir kanala kadrolu yorumcu olarak çıkıp, hatrı sayılır bir gazetede haberlerini yayınlatıyorsan bu galatasaray sayesindedir. seninle dönemdaş beşiktaşlı bloggerlar bugün nerede? örneğin aynı dönemde çalıştığın mustafa demirtaş bana göre işin taktik, teknik, sistem kısmını senden daha iyi biliyorken bugün neden senin kadar göz önünde bir adam değil. ntvspor'da programa çıktığın adamlardan tek yürüyen sen oldun, neden diye düşündün mü hiç? eyvallah futbol bilgi birikimin vs. iyi ama seni diğerlerinin önüne çıkaran galatasaray kulübü ve taraftarıydı. hani o beşiktaşlılara şikayet edip, beni haksız çıkardığınız için sağolun dediğin taraftar.

    metin tekin'in nikah şahidin olması, önder özenle buluşmalar ve onun kolpa yapılanmasını galatasaray'a önermelere falan hiç girmeyeceğim. beinsports yürüyüşün hayırlı olsun der geçerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın