• 197
    kahrolmama sebep olan olay. maç 2-0'ken 'ulan yine 6 yiyicez galiba' düşüncesi birçoğumuz gibi bende de oldu. 30. dakikadan sonra maç tek kaleye döndü. içeri 2-1 girdik. ikinci yarı tamamen rakip yarı sahada oynandı resmen.

    kadıköy'de fenerbahçe bu kadar çaresiz kaldığı bir lig maçı hatırlamıyorum. belki şampiyonlar liginde olmuştur, bilmiyorum. 2-2 olacağı o kadar belliydi ki. aslında beraberlik bizim için çok iyi bir skordu. normal sezonu 10 puan farkla şampiyon tamamlayacaktık. ama maç öyle bir hale geldi ki maçı bir takım kazanacaksa o takım galatasaray olurdu kesinlikle.

    ve o an. selçuk içeri öyle bir yere kestiki topu kim dokunsa gol olacaktı. nitekim baros dokundu, volkan'ın çıkışı belki rahat vurmasını engelledi, belki şansızlık ama nihayetinde nasıl olduysa o top içeri bir türlü girmedi. hakemin bitiş düdüğüyle yerimde kalakaldım. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. yok lan çok üzüldüm valla. gram sevinemedim. o içeri girmeyen top elime geçse bıçak manyağı yapabilirdim, öyle birşey işte :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın