resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3377
    galatasaray spor kulübünün en kötü başkanlarından biridir. tıpkı dursun özbek gibi bu adamın da galatasaray başkanlığı yapması utanç kaynağıdır. galatasaray’ı ne duruma soktuğunu bilmesek bu zatı övenlere inanacağız.

    kendisi başkanken galatasaray bütün branşlarda başarısız sonuçlar almıştır. aziz yıldırım bile bu kadar zarar veremezdi bize. kendisinden nefret ediyorum. sanırım ne kadar başarısız bir başkan olduğunu bilmeyenler tarafından övülüyor bu şahıs.

    galatasaray'ın tekrardan dirilmeye başladığı, şaha kalktığı ünal aysal dönemlerinde çıkıp ortalığı karıştırmıştı ne çabuk unuttunuz. tamam ünal aysal’da bana göre çok iyi bir başkan değildi ama takımın o zamanlar çok iyi gittiği durumda bile galatasaray’ı karıştırmak için saçma sapan açıklamalar yapmıştı adnan bey.

    ünal aysal yönetiminin transfer harcamalarını ekonomik sebepler öne sürerek eleştirmişti sürekli.

    galatasaray'ın transferde çok para harcadığına bende katılıyorum. ama kendi döneminde kendisinin yaptığı transferleri bilmesek bizi kandıracak. jo, dos santos gibi oyuncular kiralık olarak geldiğinde bile dünya paralar ödemiştik. hatta yekta kurtuluş gibi saçma sapan transferlere dünyaca paralar ödemişti kendisi. meira’yı kaybetti, keita’yı kaybetti. deli gibi forvet sıkıntısı çektiğimiz dönemde nonda’yı yolladı.

    frank rijkaard için eleştiriler başlayınca “hocamızın arkasındayım 3 yıl takımda kalacaktır.” dedikten 3 gün sonra rijkaard’ı kovmuştur. hagi gibi bir efsanemizi teknik direktör olarak göreve getirip saçma sapan transferler yaptırmıştır. o dönem de hagi’yi suçlamak çok saçma olur çünkü zaten çok kötü bir süreçte gelmişti hagi. sonra hagi’yi de gönderdi. kendi kendine kumar oynadı bu şahıs. oynadığı kumar da elinde patladı.

    galatasaray'da aziz yıldırım hükümdarlığı sürdürmek istedi ama indirdiler. indirirler abi.
    indirildikten sonra da herkese sallamıştı haliyle.

    başkanlık yaptığı dönemde kendisine taraftar ve yöneticiler çok destek vermişti. ama bütün bunları kendi yaptığı saçmalıklarla kaybetti.

    haldun üstünel’i harcaması, 8. olduğumuz sezon falan vs. uzar gider bu.

    kendisi iyi bir galatasaray’lıdır bunu inkar edemem. özellikle metin oktay ile beraber anılarını anlatırken ben de gurur duymuştum kendisiyle. ama başkanlık yaptığı dönemleri düşündükçe kafayı yiyorum.

    ha hizmet etmiştir, galatasaray için cebinden para çıkarmıştır bunları da inkar edemeyiz. ama kendisinin sportif başarısızlıkları inanılmazdı, yani başka birinin bu derece bir başarısız olacağını düşünmüyorum.

    kendisinin kişiliğini falan seversiniz amenna belki özünde iyi bir insandır bilemem. herkesin birini sevip-sevmeme özgürlüğü vardır. ama galatasaray’a verdiği zararları görmezden gelmek komik bir durumdur.

    keşke adnan polat hiç galatasaray başkanı olmasaydı da kendisini hep “saat kaç” diye yaptığı işaretle hatırlasaydık.

    bize en büyük faydası johan elmander transferidir.

    velhasıl, umarım bunun gibi başkanlar bir daha galatasaray kulübünü yönetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın