• 380
    (bkz: star wars batlefront 2)

    uzun zaman beklediğim bir oyundu. ancak pre-order olayından hoşlanmadığım için çıkmasını bekledim. ilk gelen tepkiler sonrası, oyun nedeniyle değil, pay2win ve micro transactions şikayetleri nedeniyle vazgeçmiştim. ilk çıkığındaki 80 euroluk fiyatı da etkili oldu tabii.

    origin access üyelerine özel 10 saatlik trial şansını kullanayım, hiç olmazsa campaign'i bitirir multiplayer için origin access'e eklenmesini beklerim diye düşünmüştüm ancak campaign'de hikayenin tam canlandığı noktada "bundan sonrasını oynamak için oyunu alman gerek" deyince bir bozuldum açıkçası. sonrasında da dayanamayıp 1 saat sonra oyunu aldım. indirimde denk geldi ve elite troopers sürümünü 28 euro'ya edindim.

    oyun verilen tepkileri göz ardı edersek, muhteşem olmuş. zaten ea tepkiler sonrası micro transactions olayını da kaldırdı. hikaye son filmlerden iyidir bile diyebilirim. grafikler, sesler muhteşem. herolarla oynaması ayrıca zevkli. tie fighter, x-wing, millenium falcon, at-st ve walker şimdiye kadar kullanabildiğim araçlar. özellikle tie fighter ve x-winglerle oynamak muhteşem. walker'la ortalığı dağıtmak paha biçilemez.

    henüz online oynamadım. campaign'i bitirdikten sonra oralarda da boy göstermeye başlarım. ki elite troopers sürümü sayesinde yeni başlayanlardan bir adım önde olacağım, etkisi olur sanıyorum bir miktar.

    özetle aklında olan varsa indirimi kaçırmadan alsın. ilk oyunun kat kat üzerinde olmuş. fiyatı da şu an için uygun. standart sürüm 21, elite troopers sürümü 28 euro.
App Store'dan indirin Google Play'den alın