• 139
    http://www.galatasaray.org/...muoyuna-duyuru/38972

    hakkında yapılan bu açıklamadan sonra sözlükte "takmamak lazım", "don't feed the troll" temalı içerikler görülmeye başlandı. öncelik işbu entry kimseye cevap vermek, onları yargılamak veya hedef göstermek amaçlı yazılmamıştır. sadece bildiğim, fikir sahibi olduğumu düşündüğüm bir konuyu belirtmek isterim. ayrıca yine işbu entry, doğaçlama olarak yazılacağından aşağıda argo kelimeler görürseniz onlar şahıs ve kurumlara ithafen yazılmamış olacaktır. yoksa turgay demir'i ben ne sikime takacağım? umrumda olmaz. aha da buradaki gibi.

    mustafa cengiz, fatih terim, muslera, florya çaycısı, sen ve ben. zaten bu adamı takmıyoruz. galatasaraylı olan kimsenin de umrunda değildir. ama bu adam kamuoyunun önüne çıkıyor ve kamuya açık multi-milyonluk bir şirket hakkında ileri geri, kaynaksız, ipimle kuşağım sikimle taşağım havalarında takılarak iddialarda bulunuyor.

    bugün siz de galatasaray'dan hisse alabilirsiniz. yanlış bilmiyorsam bir kağıt 20 tl civarı. yanlış da olabilir. ama alabilirsiniz yani. peki nasıl kazanırsınız? galatasaray ya para kazanır ya da değer. değer dediğiniz şey de nakde dökülmemiş paradır esasında. ara sıra da kulüpler kendileri hayali değer yaratırlar. mesela zamanında balotelli dedikodusu vardı. kim çıkardı bilmiyorum ama gerçek olan ünal aysal'ın bunu kullanmasıydı. hiç yalanlamadı. kamuoyu balotelli galatasaray'a gelirse değer kazanacağının, hatta başarı sağlayıp para kazanmasına vesile olacağının farkındaydı ve hisse aldı. bu da galatasaray'a nakit girişi sağladı.

    bu turgay demir denilen adı güzel kendi çirkin adam da çıkıp galatasaray avrupa'ya gidemeyecek diyor. bu ne demek? galatasaray para kaybedecek demek. yani hisseleriniz değer kaybedecek diyor. uefa men etse diyecek bir şeyin olmaz, oturur "zarar ettik" dersin. ama ortada fol yok yumurta yok biri çıkıp bunları diyor. şimdi sen kişisel olarak sikleme turgay demir'i. ama şirket olarak önlemini almak durumundasın. bu olay ne yazık ki "don't feed the troll" olayı değil. umarım hakettiği cezayı alır o beyaz saçlı ve ona işverenler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın