resim
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:40
Boy:1.75
Uyruk:Portekiz
  • 1370
    futbolcularımız feghouli ve belhanda'ya yapılan mobbing'in kanıtı olan futbolcu. bizim oyuncuların gördüğü kartlara bak, bir de rakibimiz olan oyuncuların görmediklerine. çifte standardın dik alası. rakip karşısındaki takımı sertlikle sindirebilirken, her türlü gerginlikten faydalanabilirken biz temiz müdahalelerimizde bile kart görüyoruz, faul çalınıyor. rakip takım oyuncusunun faul alması için yapması gereken tek şey kendini ikili mücadelede yere atmak. üzerine bir de yıldız oyuncularımızın performansını düşürmek için hakemler sindirme politikası uyguluyor, takımın kimyasına uymaması, oyun sistemimizin üzerlerine kurulamaması için her türlü numarayı deniyorlar.

    9 aralık 2017 galatasaray akhisar maçı'nda feghouli kendisini iten rakibine dönüp baktı diye sarı kart gördü. inanmayan pozisyonu izlesin. üstelik rakibin üzerine bile gitmedi. sadece kafasını çevirip baktı. hakem sarıyı bizimkine gösterdi. ligin 10. haftasında trabzonspor deplasmanında gördüğü kırmızı da ayrı bir komediydi. üzerine verilen 3 maç ceza ise trajedi. sonra adı sorunlu futbolcu oluyor bizimkilerin.

    belhanda'ya gelirsek... adam ligin 9. haftasında penaltı çalınması gereken pozisyonda atıldı. bütün taraftar oyuncuya yüklendi. gördüğü bir diğer kırmızı gösterdiği sarı karttan sonra hızını alamayan hakemin olay yerinden uzaklaşan belhanda'ya ikinciyi çıkarmasından kaynaklandı. bizim taraftar yine oyuncuya yüklendi.

    ha bir de 15. haftada gomis'in akhisar karşısında gördüğü kırmızı var...

    sonra kuzey afrikalılar iş disiplinine sahip değil... iş disiplini, iş ahlakı olmayan türk hakemler. gördükleri pozisyonu çalmıyorlar. bunu anlayamayan da malesef galatsaray taraftarı. hep tahılla beslenmekten.

    galatasaraylı oyuncuların gördüğü kartların, bize çalınan penaltıların ligde emsali yok. başka hiç bir takım bu muameleye uğramaz. 30 milyon galatasaray taraftarı koyun olmamalı. sesini çıkarmalı. hep söylüyorum kimse 30 milyonu mutsuz etme cesaretini gösteremez. kimse 30 milyonun adalet duygusunu sarsamaz. manipule olmamak lazım. tepkimizi doğru yere yönlendirmek gerek. biz ne zaman sesimizi yükseltirsek federasyona, federasyonu atayanlara karşı o zaman büyük camia olduğumuz hatırlanır. yoksa hakemin uydurduğu penaltılarda, kırmızı kartlarda kendi oyuncumuza yüklenirsek o 30 milyon avantaja değil, dezavantaja dönüşür. kabına zarar veren keskin sirke misali...
App Store'dan indirin Google Play'den alın