resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7620
    adı lazım olmayanlar tarafından ekranlarda ciddi ciddi hakkında "tudor kovulsun diye maç sattı" gibi komik iftiralar atılan kaleci. en kötüsü de sosyal medyadaki galatasaraylıların bu iddialara çanak tutması. kim bilir nasıl üzülüyordur muslera bu duruma? bu adam bunu yapacak kadar haysiyetsiz biri değil. ekmek yediği kaba tükürmemesi gerektiğini bilecek kadar erdem sahibidir. bu sezon formsuz olduğu doğru. fatih terim geldi ve birdenbire eski muslera olmadı. hala formu düşük. şu anda da fatih terim'i satıyor yani. yersen.

    sadece muslera değil bunu mevcut futbolcularımızdan hiçbiri yapmaz. o karakterde değil hiçbiri. bir ara selçuk hakkında da bu iddialar ortaya atıldı. prandelli gitsin diye oynamıyor dendi. prandelli gitti de ne oldu? selçuk hala aynı selçuk. ayrıca muslera'nın kaptanım diye hitap ettiği birinin art niyetli olduğuna inanamam ben. evet bu konuda da referansım muslera. öyle de güveniyorum kendisine.

    adamlara öyle iftiralar atıyorlar ki performansları düşük diye kızamıyorum bile. bana arkalarında durmak, destek olmak kalıyor. durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın