• 18757
    2004 2005 sezonu. fenerle şampiyonluk yarışındayız. ama ne sezon hagi, leicerster'ın şampiyon olduğu sezonda ki raineri'nin okazaki - leo ulloa değişikliği gibi her maç sabri - ribery değişikliği yapıyor. arada hasan şaş oynuyor sağ da filan neyse mevzu bu değil.

    gençlerbirliği ile içeride oynuyoruz. ama ne maç! sağlı sollu ortalar, gençler ceza sahasına gömülmiş tek kaleye çevirdik. derken hagi bir çılgınlık yapıp hakan şükür'ü çıkardı ve dönemin genç yeteneği cafercan aksu girdi oyuna. sonra ikisi kavga ettiler. hakan ''beni niye çıkarıyorsun'' diye söylendi filan ve maçı 1-2 kaybettik. zaten fenerle şampiyonluk yarışına girip kaybettiğimiz son sezon bu lol. eğer maçı kazansak ertesi hafta derbiye kadıköy'e gidecektik ve kazanırsak 1 puan öne geçecektik. o sezon oynadığımız 2 maçı biri 5-1 olmak üzere kazanmıştık ama orada lig bitmişti tabi. daha nasıl toparlayacaksın ?

    ben bunu neden anlattım ? işte o maçı hatırlamanın bugün mala davara faydası yok. en fazla üzülürüz. şu olsaydı bu olsaydı vs. bundan sonra da ligin bir çok kırılma anı olacak. onlara odaklanalım.

    hedef 21
    #hedef21
App Store'dan indirin Google Play'den alın