• 88
    galatasaray ile birkaç yılda tüm kupaları topladığım oyun. ilk çıktığında bir heves 3-4 sezon oynadım, iyi başarılar elde ettim. bu kadar hızlı başarı elde edince de sıkılıyorsunuz. oyunu bıraktım haliyle, kolay olmuş oyun * * * oyunu geçmiş serilere göre sevmemem de bir etkendi. çok karmaşık yapmışlar menüleri, scout raporları mesaj kutusuna düşmüyor vs. millet gui konusunda ileri gider football manager geriye gidiyor. ai ı da beğenmedim. benim taktiksel hamlelerime bir türlü cevap veremeyen bir ai var. bu da kolay başarıyı getirdi.

    yine de fm efsanedir, alın oynayın. transfer update i çıkınca tekrar oynayabilirim diyeceğim ama maalesef zaman bulmakta zorlanacağım muhtemelen. yine de uzun yıllardır oynadığım yegane oyun olarak her zaman steam kütüphanemde mevcuttur.

    oynayanlara tavsiyem; atalay babacan, recep gül ve ozan muhammed kabak iyi gelişiyor. elinizin altında tutun. şampiyonlar ligi şampiyonu seviyesinde ilk 11'e koyamazsınız belki ama yedekte tutabilirsiniz ki altyapıdan yetişmiş oyuncu kuralı da var zaten.

    onun dışında mali yapı eski yıllardaki oyunlara göre çok kötü değil. düzeltmek zor olmuyor. harcayacak yer bulamayabiliyorsunuz hatta *

    kabaca özetlersek; mali yapıyı iyi tutun. oyuncuların moralini de yüksek tutarsanız ortalama bir taktikle bile ligi süpürür ve şampiyonlar liginde iyi yerlere gelirsiniz. zamanla düzelen mali yapı sayesinde kaliteli adamlar alıp şampiyonlar ligini de alırsınız. bu arada altyapıda adam olacak 3 genci iyi yetiştirirsiniz, oradan da kar elde edersiniz. altyapıya yatırım yapsanız bile meyvesini hemen vermiyor maalesef * oraya da yatırım yapıp 5-10 yıl sonra altyapıdan çok daha iyi oyuncular çıkmasını sağlayıp başarı anlamında çok büyük kulüplerden biri olabilirsiniz.

    berke özer'in de potansiyeli çok iyi, kaçırmayın. çok pahalıya da gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın