• 214
    son zamanlarda izlediğim en kötü bursaspor takımıydı diyebilirim. hiç bir varlık gösteremediler ilk yarı boyunca galatasaray ceza sahası içinde topla buluşamadılar ve ilk şutlarını 67.ci dakikada çektiler. iptal edilen nizami gol dışında net kaçan 3-4 gol pozisyonu var ki ilk yarıda atılan golden sonra ( bu arada gomis'in topa vuruş kalitesi muazzamdı ) oyun yaklaşık 20 dakika boyunca galatasarayın kronikleşmiş yan pas geri pas oyunu şeklinde geçti. ne zaman galatasaray ilerde topa baskı yapıp çok adamla pres yapınca oyuna hareketlilik geldi ama devamlılık sağlanamadı. rakip takım bu kadar etkisizken galatasarayın ilk yarıda bu kadar pasif kalması sinir bozucuydu. ikinci yarıda bursa 10 kişi kalmanın dezavantajıyla ve defans hatalarıyla devam edince fark kaçınılmaz oldu.

    muslera: galatasaray kariyerindeki en rahat maçlarından birini oynadı. kaleden çıkıp topu taça attığı pozisyon dışında kendisine iş düşmedi.

    nagatomo: (7) belli bir standardı olan ve o standardın ne çok üstüne çıkan nede altına inen bir performansı var. bugün ilk goldeki katkısının yanında net attığı gol sayılmadı ama sol bek sorununa sezon sonuna kadar çare olacak gibi görünüyor.

    serdar: (7) bir gol attı bir şutu direkten döndü. bursanın zayıf hücum gücü karşısında kendisine işin savunma kısmında düşen çok bişey olmadı.

    maicon: (6) pas isabeti konusunda bariz bir düşüşü var ve bu bazen galatasarayı savunmada eksik bırakıyor. sezon başında ki adrese teslim paslarından eser yok. brezilyada sezon devam ederken geldiği için yorgunluk yada konsantrasyon eksikliği olabilir.

    linnes: (5) mariano gibi oyunu aklıyla oynayan hücum gücü linnes'in iki katı olan bir sağ bekin varken 3 maçtır linnes ile oyuna başlanmasını anlayamıyorum. mariano oyun görüşü ve aklıyla hem garry ile hemde soso ile anlaşıp sağ kanadı son derece işler hale getiriyordu ama linnes bu konuda zayıf kalıyor hele feghouli ile ciddi koordinasyon sorunu yaşıyor üstelik hücumda bazen çok ürkek davranıyor ya orta açmıyor yada pas vermeyip geri dönüyor.

    selçuk: (4) serbest vuruşları maicon ile paylaşması gerektiği dışında yazacak bişey bulamıyorum

    donk:(5) son iki maçtır orta sahada bişeyler yapma çabası içine girmesi takdire şayan. yinede galatasary orta sahası için alternatif olacak durumda değil.

    belhanda:(8) fatih terim'in sisteminde arkasında sağlam iki orta sahayla çok daha iyi performans göstereceğine inadığım 10 numaramız. devamlı oyunun içinde ikili mücadeleye girmekten korkmuyor sahada devamlı geziyor topun olduğu her yerde belhanda var. böyle devam eder umarım ve ikili mücadelelerde biraz dikkatli olması gerekiyor. bugün için tek olumsuz yanı iki takım arkadaşını sakatlamasıydı.

    garry: (9) gelişimini sürdürüp bu seviyelere çıkması muazzam . böyle devam ederse sene sonu için epl yapması çok olası.

    feghouli: (5) garry'den daha teknik ve çok daha zeki olmasına rağmen oyun içinde garry kadar etkili olamıyor. zaman zaman oyunun içinde kayboluyor. sahada birşeyler yapmak istediği hırsından anlaşılıyor ama istediğini bir türlü yapamıyor. fatih terim'in kendisiyle özel ilgilenmesi gerekir. çünkü iyi bir feghouli bu ligin dengesini değiştirir.

    gomis:(10) saygı duyulacak bir performans gösteren, devamlı isteyen, basan ,coşkulu bir karakter. bugün attığı ilk gol muazzam. bu yaşında yaptığı pres, sahada gösterdiği karakter , oyunun içindeki hırsı bazılarına ders olacak cinsten.

    eren: oyuna girer girmez sakatlandığı pozisyon çok kötüydü.umarım önemli birşeyi yoktur. geçmiş olsun...

    yasin: (4) merkez orta saha yerine oyuna girince sahadaki formasyonda değişti. haliyle kısa bir bocalama yaşandı. yasin garry'nin net pozisyonunu bozma dışında hücümda pek bir varlık gösteremedi rakip 10 kişi kalıp skoruda bulunca yasin yerine keşke kulübede recep gül olsaydıda o oynasaydı.

    mariano:(6) linnes'in profesyonelliğine hayranım ama yedek kalmanın etkisiyle sahada pas hataları yapsada bu takımın birinci sağ beki mariano'dur bana göre.
App Store'dan indirin Google Play'den alın