resim
Cenk Tosun
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 709
    bazı yazarların analiz konusunda ne kadar aciz durumda olduğunu gösteren futbolcu. arkadaşlar, türkiye liginden premier lige gidip anında katkı yapabilecek kaç oyuncu tanıdınız? cengiz ünder de son 1 aya kadar hiçbir varlık gösteremiyordu hemen taşlamalı mıyız?
    cenk zaten çıkışını belli bir düzeyde olan yeteneğinin üzerine kattığı yüksek çalışma temposuna borçlu olan bir oyuncu. bu adam eğer ülkeye uyum problemi yaşamazsa, ki almanya doğma büyüme birisi olarak yaşayacağını zannetmiyorum, oranın temposuna da ayak uyduracak, belli bir zaman sonra formayı kapacaktır. şişirilmiş bir oyuncu kesinlikle değil çünkü burak yılmaz gibi tek özellikli bir futbolcu değil, bir çok özelliği belli bir seviyenin üzerinde. keza takımında çok yüksek performans veren niasse var, kritik dönemde çok süre alamaması normal.

    dakikada 2 kez foul ile, sakatlık ile duran maçlarda oynamak ile çok az duran temponun sürekli yüksek olduğu pl maçlarında oynamak çok farklı şeyler, adaptasyon süreç alacaktır. benim inancım var, ha tabii ki bjk abartmasına maruz kalmıştır, ve epl ücreti 22 m ama ispanya fransa gibi ülkelere 10 14 gibi bir ücretten fazlası etmeyeceğini de kabul etmek lazım. ama şişirilmiş, yapamadı gibi yorumlar yanlıştır, ve türk futbolu olarak cenk'in iyi performansına muhtaç durumdayız.
    çok bilmişliğimizi bir kenara bırakmamız gerekmekte, sürekli tükürdüğümüzü yalaya galaya yalama olmuş zihniyette gelişme, ilerleme görmek pek mümkün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın