• 76
    (bkz: bugün günlerden galatasaray)

    maça artık 10 saat kaldı. cuma maçlarını kazanırsak hafta sonu çok keyifli oluyor. bu sebeple 3 puanı alalım ve arkamıza yaslanalım. zaten haftaya karabük maçı var, bu maçı kazanırsak o maçı da rahat kazanırız, sonraki haftada da içeride hafta sonu(!) 50 bin kişi konya'nın üzerine çöker, kadıköy öncesi moralleniriz.

    elimizdeki fırsatları teptikten sonra artık kendi ipimizi kendimiz kesmek için, 3'te 3 için bu akşam başlıyoruz.

    --------------muslera---------------
    mariano-maicon-serdar-nagatomo
    ---------------donk------------------
    -------belhanda----selçuk----------
    --feghouli---------------rodrigues--
    ---------------gomis----------------

    ilk onbiri ile başlayacağımız net gibi. dilerim maçı ilk yarıdan koparıp 2. yarının ortalarında feghuli ve mariano'ya sarı kart aldırıp sonra da oyundan çıkarıp, karabük deplasmanında sarı kart cezalarını çekmesini sağlarız. daha ligin sonuna çok var, en kritik maçlarda olmamaları büyük kayıp olur, karabük'ü onlarsız da yenebiliriz. zaten yenemiyorsak bırakalım bu işi, şampiyonluk yarışını falan.

    bursa 8 maçtır kazanamıyor. onlar için de burada alınacak olan kötü bir skor le guen'in sonu olabilir. bu durum bizi biraz daha zorlayabilir. eğer maçın başında öne geçip 2-0'ı da bulursak maç rahat geçer, diğer türlü yine saçma sapan stres yaşarız.

    gol yemeden kazanmamız ve mümkünse biraz averaj yapmamız da iyi olabilir. olur ya belki genel averaj lazım olur, sene sonunda.

    mevcut performanslara bakınca bursa'nın adı var yalnızca ama ne olursa olsun kadrosunda iyi oyuncular ve batalla gibi bir liderleri var. batalla'yı kitlersek maçı da kazanırız. onun diagonal paslarına izin verirsek yusuf erdoğan ve delarge bizim oyuncularımızı zorlayacaktır.

    bursaspor hava toplarında zayıf bir takım. bunu avantaja çevirebiliriz. ayrıca öyle agresif bir oyunları da yok. bu sebeple biz biraz agresif olur bursa'yı bunaltırsak gol bulmada sorun yaşamayız. tabii harun'un performansı da çok önemli. harun bu ligin en iyi yerli kalecisi. gününde olduğunda imkansızları kurtarıyor. dilerim maçın yıldızı olmaz.

    belhanda ve feghouli'nin performansı merak konusu olacak, garry rodrigues gene akacak, gomis golünü atacak...

    3 puandan sonra sakatlıksız, kırmızı kartsız ve feghouli ve mariano hariç kimsenin sarı kart görmediği bir maç olması en büyük dileğim.

    (bkz: hedef 21)

    "beyler bakin maçtan sonra bir sey konustuk, artık zamanı geldi! herkes tek yürek olsun, yuregini sahaya koysun, her seyini! dedigini, vucudunu, beynini, her seyini koysun artik sahaya! şimdi gerçek futbolcular ortaya çıkacak şimdi! karakterli! beyler simdi zamani, simdi! biz zor günlerin adamıyız, bunu her zaman bir kenara yazın!

    arkadaslar hakim olacagiz, topa sert olacagiz, her yerde biz olacağız, biz biz yalnız kirmizi renk! gören herkes kırmızıyı görsün! gel simdi, gel simdi, simdi zamani, haydi!"

    sen şampiyon olacaksın!
App Store'dan indirin Google Play'den alın