resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7587
    takım 6 ayda bir hoca değiştiriyor, daha birkaç hafta önceye kadar sol bekte latovlevici oynuyordu, şu an serdar aziz sakatlansa hakan balta/ahmet çalık/koray günter üçlüsünden biri stoper oynayacak, orta sahada hala selçuk inan ile uğraşıyoruz, ama gol yendiği anda en büyük suçlu muslera.

    takım oyunu da değil bu zaten, herkes çok haklı.

    tudor'un müthiş trabzonspor maçına kadar da bu adam 9 maçta 6 gol yemişti ha. sezonda 22 gol mü, 23 gol mü ne ediyor 34 maç oynasa. sonra işte maaşlar ödenmemiş, tudor bir maç üçlü savunma, bir maç çayda çıra, bir maç beşli savunma, bir maç sessiz sinema falan oynamıştı. daha sonra orta sahanın enerjik ismi ndiaye satıldı, orta sahanın bel kemiği fernando sakatlandı. ki bu adamların da bir süre maaşı ödenmemişti mesela.

    neyse bakalım, fernando döner, seneye fatih terim ile çalışır, şu defans hattı latovlevicilerden, ahmet çalıklardan falan oluşmaz da yine güzel işler yapar. savunmam mantar olsun ama kalecim bana et yemeği yapsın derseniz, dünya üzerinde öyle bir kaleci yok. daha dün 20 şubat 2018 bayern münih beşiktaş maçında övülen pepe'nin takımı 5 yedi mesela. siz ne kadar iyi olursanız olun, takımınızın ne olduğu önemli.

    bütün bunlarla birlikte, hatalı goller yemektedir. ve yine bütün bunlarla birlikte, ortalama üzeri bir savunma hattıyla, iyi bir takım savunmasıyla yine senede 25 gol ve altında yiyerek sezon tamamlayacaktır. 11/12 sezonu kendisinin bizdeki en iyi sezonuydu bence 13/14 sezonuyla birlikte. bunları tekrar yapabilir. sözleşmesi biten kaliteli savunmacılar var, bir zahmet planlaması güzel yapılsın da 18/19 sezonunda serdar sakatlanırsa ahmet ile, sol bekte latovlevici ile başlamayalım. hayır öyle olursa peşinen söyleyeyim, muslera yine çok gol yiyecek. burada hata planlamayı yapanlarda mı, muslera'da mı buna bakmak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın