resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7583
    taraftarimizin sabirsizligini bir kez daha gormemizi saglayan oynayan efsanemiz. kendisi benim jenerasyonumuzum gordugu tafarrel ve mondragon dahil en iyi kalecimizdir. net olarak buyuk basarilarimizda pay sahibi olmustur. bir sezonda standart kaleci performansi sergilemesi nedeniyle hemen yedege cekilmesi vs konusulmakta ve sosyal medyada cok buyuk tepki almaktadir.

    taraftar olarak oncelikle degerlerimize sahip cikmayi ogrenmeliyiz. muslera'yi degersizlestirmek bizlere hicbir sey kazandirmayacaktir. kendisinin icinde bulundugu durum kotu yonetilmis olmamizin sonucudur. kendisi yillardir farkli hocalarla calismakta ve bu da ister istemez istikrarini etkilemektedir. bunun disinda yeni cocugu oldugunu unutmamak gerekir. butun bu etkenleri bir yana biraksak bile kendisinin yedigi goller normal bir kalecinin yiyebilecegi gollerdir, baska bir deyisle yillardir kendisi beklentimizi yukselttigi icin ucup kacmadigi imkansiz toplari cikarmadigi icin bile elestirilmektedir.

    her futbolcunun kariyerinde inis cikis olur, yillardir bizi gururlandiran kalecimizi bir performans dusuklugu nedeniyle bu kadar da elestirmeyelim ey sozluk. go home tarzi yaklasimlar sadece boylesi bir degeri kaybetmemize yol acacaktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın