resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 7574
    2017-2018 sezonunda yediği her golden sonra eleştiri yağmuruna tutulan kalecimiz.

    mondragon gittikten sonra 4-5 yıl kalecisiz kaldık. abuk subuk adamlar geldi. sonra muslera geldi, hani hepimizin “olan var olmayan var kıskanırlar” şarkısını onun için paylaştığımız adam.
    3 yıldır ne hocası vardı, ne antrenörü, ne yönetimi ve ne de savunması. bazı kendini bilmez taraftarlar adamın karısına bile küfür ediyor, bu nasıl bir ahmaklıktır. nefret ediyorum bu tip insanlardan.

    her formsuz oyuncuyu böyle asacak mıyız? hiç mi sabır diye bir şey yok sizde. birde çıkmışlar 3 yıldır formsuz diyorlar şaka gibisiniz yahu. aslında böylelerini hiç kaale bile almamanız gerekiyor, ama zoruma gidiyor. bu adam o beğenmediğiniz son 3 yıl içinde bile bize defalarca kez maç kazandırdı.
    formsuzluğu elbet geçecektir lakin yerin dibine sokulmasına anlam veremiyorum. yakında tribünde bile ıslıklamaya kalkarsanız hiç şaşırmam.
    yeter artık bu sezon kendi oyuncularımızı rahat bırakın. nefretinizi, kininizi sezon sonuna saklayın. sizin gibiler yüzünden şampiyonluktan olacağız. destek çıkılması gereken yerde köstek oluyorsunuz.
    aldığı paraların kuruşu kuruşuna helali hoş olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın