• 11412
    burada daha yeni yazar oldum ama 25 seneye yakındır maçları takip eden birisi olarak söylemek istediklerim var.

    burada o haftaki maçın skoruna göre oyuncular yerin dibine de sokulabiliyor, efsane de ilan edilebiliyor.

    selçuk inan 18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçından sonra ağır eleştiriler alıyor adam istatistik olarak ligin en etkili pas performanslarından birini sergilemiş.

    feghouli balon transfermiş öyle diyor paşalarımız, 16 maçta 1000 dak. süre almış 5 gol 4 asist yapmış, bunu yapabilen rakip futbolcuların önünde taraftarları secde ediyorlar.

    beğenmediğimiz belhanda göklere çıkarılan giuliano ile aynı oranda gole katkı vermiş ve kilit pas istatistiğinde ligin en iyisi, adam geçmede ilk 5 konumunda.

    linnes çok yeterli bir oyuncu değil ancak iyi bir yedek. oynamayınca kenarda cafu bekliyor gibi bir hava oluşturuluyor oynayınca da öldürüyoruz.

    sinan gümüş dünkü maçta tek başına ne yapabilirdi. ha yapsa iyi olurdu ama yapamaması da onun suçu değil çünkü o oyuna girdiğinde orta saha kalmamıştı sahada. ona pas atacak adam yoktu.

    her neyse bu böyle sürer gider. her kazandığımız maç sonrası günün iyilerini efsane yapmayalım, mağlubiyet sonrası da eleştirelim fakat bidon, çöp vs. muamelesi de yapmayalım. böyle arabesk tavırları ekseriyetle beşiktaş taraftarı yapar çünkü üzerlerinde yılların ezikliği var. herkesi daha sağduyulu olmaya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın