• 18684
    taraftarımız halen takım kadrosunun vasatlığını tam olarak kavrayamıyor sanırım. 2-3 isim dışında gayet sıradan bir takımız. türkiye liginin üstünde ne hücum ne de defans hattına sahibiz. orta sahaya değinmiyorum bile orta saha çoğu takımın dahi gerisinde. muslera deseniz o da evlere şenlik.

    rotasyonda kullanılacak oyuncular kurtarıcı umuduyla maça alınıyor. daha önce de belirttim, sadece ben değil buradaki pek çok yazar arkadaşta orta saha transferinin yapılmasının şart olduğunu söylemişti. kusura bakmayın ama yapılmayan orta saha transferi ve satılan n'diaye ile şampiyonluk imkansız bir yola girmişti.

    belhanda, feghouli ve varken n'diaye gibi dalgalı isimlerin takımı sırtlamasının zor olduğu ilk yarıdan belliydi. lider ruhlu daha doğrusu baskı kaldırabilen oyuncu sayımız belki bir belki iki tanedir. asamoah gibi bir transfer beklerken n'diaye de gitti. elde kalanlar, kurtarıcı olmalarını beklediğimiz zaten taraftarın bir an önce gönderilmesini istediği isimler olunca mağlubiyetler kaçınılmaz oldu.

    yanlışlar yanlışları doğuruyor ne yapalım. mevcut kadroyla ne tercihi yaparsanız yapın yanlış olacak zaten. çöp dediğimiz oyunculardan motivasyonla alabileceğiniz verim ancak bu kadar olur. daha önce yazdım kendi sahamızda orta saha eksikliği anlaşılmaz ama deplasmanlarda zaafiyet ortaya çıkar. dünyanın en iyi forveti, en iyi defansı da olsa elinizde, orta sahanız kadarsınız. en basit örneği de emre belözoğlu. bizdeki selçuk, donk, tolga üçlüsü emre'nin ancak yedeği olacak seviyede acı ama gerçek bu.

    düzenbaz eski yönetim, hazırlıksız yeni yönetim, yapılamayan transferler neredeyse garanti olan şampiyonluğu başka bahara bıraktı. bir arkadaş belirtmiş galatasaray winner kimliğinden uzaklaştı diye üzülerek katılıyorum. iki üç sezondur neredeyse hiçbir büyük maçı kazanamadık hatta kazanmayı geçtim rakipler için en kolay maçlardan biri galatasaray maçları olmaya başladı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın