resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 2005
    mevcut galatasaray yönetiminde teknik heyette dahil buna en son eleştirilecek olan adamdır. siyasi görüşü konusunda yıllar önce çok şey yazmışımdır. hala da değişmedi bu düşüncelerim ama bu adamın galatasaraylılığına hiç bir şey diyemem. hep gel dediler geldi git dediler gitti. fatih terim gibi de değil. bu adam hiç bir zaman sırt çevirip gitmedi, bir şekilde gönderildi.

    ama hep gel dediklerinde zor zamanda geldi elini taşın altına soktu. adam gelir gelmez galatasaray'a 20 milyon liralık nakit akışı sağladı.* tabi bunu karşılıksız vermiyor. geri alacak parasını doğal olarak. ancak başka kim tek kalemde bu kadar büyük meblağları çıkartıp masaya koyabiliyor? 4. yıldız aldığımız sezonda aynı şeyler yaşandı. ünal aysal kovdu. duygun yarsuvat ile geri döndü vs. vs.

    şimdi bakıyorum maç sonu açıklamaları için ağlak vs. deniliyor yahu adam her gün her dakika bizim yazıp konuştuğumuz şeyleri söylemiş. 3 haftadır ağzımıza sıçtı hakemler önce sivas'da verilen penaltı antalya maçında verilmeyen penaltılar belhanda'ya verilen kırmızı kart. son olarak kasımpaşa maçında verilen penaltı. doğruları söylemek serzenişte bulunmak ağlamak mı oluyor? beşiktaş yöneticisi ayrı futbolcusu ayrı hocası ayrı ağlıyor. bunlar gerçekten ağlıyor orası ayrı bir dünya. onlar gibi hep bir ağızdan aynı şeyleri mi söyleyelim? gerçi söylememiz lazım ama yok işte... şimdi abdürrahim albayrak maç sonu olan biteni söyleyince ağlamış mı oluyor? ya bi siktirin gidin amk ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın