• 18677
    2017 - 2018 sezonu devre arasında ndiaye'yi sattıktan sonra "ben selçuk, tolga ve donk'la da bu işi yürütürüm" diyen terim'i dinleyerek 1 tane orta saha kiralamadığı için şampiyonluktan uzak kalmış takımdır. kimse bana "ama para yoktu" demesin. son gün 1 milyon € kiralama bedeli ve 1 milyon € yarım dönem maaş ile nagatomo'yu alabiliyorsan aynı şartlarda 1 orta saha daha alabilirsin. alınmadı. çünkü nasıl olsa takımın başınde terim vardı ve galatasaray'ın şampiyon olmasındansa dursun özbek'in usulsüzlükleriyle uğraşmak daha önemliydi.

    kimsenin umrunda değil galatasaray. ben bunu hep söyledim. herkes mustafa cengiz ve arkasındaki ekip için "kurtarıcı" gözüyle bakıyordu. ben ise ciğerlerini biliyorum bu camiadakilerin. muhalefeti de statükosu da aynı haltın laciverti. hepsinin derdi galatasaray'ı avucunda tutmak. içerdeki savaşın galatasaray'ın geleceğiyle hiçbir ilgisi yok. muhalefet koltuğu kapma, statükoysa koltuğu kaptırmama derdinde.

    şimdi bana kızacaklar yine. kızsınlar. ben doğru bildiğimi söylerim. zira benim önceliğim galatasaray. söz konusu galatasaray oldu mu gözüm kimseyi görmez. bu nedenle de olaylara sadece galatasaray menfaati açısından bakarım. ne fatih terim beni ilgilendirir, ne dursun özbek, ne mustafa cengiz.

    bu takımın bu sezon şampiyon olması şarttı arkadaşlar. lig şampiyonluğu filan hikaye. doğrudan şampiyonlar ligi'ne gitmek, muhtemelen lig ikincisi şampiyonlar ligi'ne gidemeyeceği için gelecek ekstra parayı almak, şampiyonluk ve yayın gelirlerine konmak, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi sayesinde olası reklam gelirlerini katlamak şarttı. bakın tamamen para odaklı düşünüyorum aslında. bir nevi muhasebeci taraftarım yani.

    ama ben burada "1 orta saha alalım" diye yırtınırken bana "transfer çılgını, kulübün maaş ödeyecek durumu yok" diye göndermeler yapıldı. halbuki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez sözü atalarımızca söylenmiş. yeni de değil. biz kaz gelecek yerden civciv esirgedik. şimdi de havalanıp giden kazın arkasından ağlıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın