• 11405
    öncelikle belirtmek isterim ki bu entry birçok yazara birçok konuya cevap niteliğinde olacak ve sezon sonu ne olursa olsun burada kalacaktır.

    18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçından sonra bu sözlükte yazılanları gördükçe galatasaray'lılığımdan utandım ilk defa. tudor-terim karşılaştırması yapanlar, 2 puanlık farkta şampiyonluk gitti diye ağlayanlar. 2012 süper final dönemindeki 1-2 yenildiğimiz maçın sonrasına bir bakın. herkes biz terim'le ve futbolcularla şampiyon olacağız deyip kenetlenmişti. sonucunda şampiyon olduk. hakem hataları oldu 2012-2014 arası, herkes kenetlendi gereken cevapları verdik.

    şimdi bakınız fener'e, beşiktaş'a. adamlar olmayan hakkını bile yedirmiyor, algı yaratıyor ve bunu yönetim-futbolcu-taraftar üçlüsüyle yapıyorlar. şimdi belirtmek istediğim şu ki; buradaki birçok yazar nefret dolu, gözleri körelmiş, kendi egoları ve düşünceleri galatasaray sevgisinin önüne geçiyor.

    destekleyin arkadaşım destekleyin bu takımı. iki puan farkla şampiyonluk gitti diyen galatasaraylı galatasaraylı olmaz olamaz. yahu terim'e ben de kırgınlığı geçmeyen ama onu zamanında çok sevmiş bir galatasaraylıyım. biz bu renklere gönül verdik, vefa ile başarı arasındaki ince çizgiyi ayırt etmeliyiz. takımı kuran o değil, ondan başka güveneceğimiz bir hoca yok, önümüzde kat edecek çok yol var ve biz şampiyonluk verdik öyle mi? eğer şampiyonluk verirsek bu tipteki galatasaray'lılar yüzünden vereceğiz. ne olursunuz biraz kendinize gelin, nefret saçmayın. gerekirse platform oluşturalım, her maç sonu kenetlendiğimizi, birlikte olduğumuzu gösterelim. bunu bütün sözlük üyelerinden rica ediyorum.

    18 şubat 2018 kasımpaşa galatasaray maçında hakem katliamı oldu. hoca maçı verdi mi, verdi. futbolcuların bazıları leş gibi oynadı mı, oynadı. ama biz şampiyon olacağız, biz kazanacağız, biz galatasaray ruhuyla hareket edip tek yürek olup ite çakala, algıcı, tinerci kuşlara cevap vereceğiz. hakkımızı yedirmeyeceğiz. biz şampiyon olacağız galatasaray'lılar. biz onlar gibi ağlak değiliz tff'ye mhk'ya karşı, algı da yapmıyoruz. biz onurumuzla şampiyon olacağız. nasıl mı? kenetlenerek, sövmeyerek, öfke kusmayarak, son maça kadar bekleyerek, puan farkına bakmayarak şampiyon olacağız. öyle bir destekleyeceğiz ki takımımızı ne tff ne mhk önümüzde durabilecek. ben her zaman söylerim galatasaray'ın engeli galatasaray'lılardır diye. hemen başlamayalım ikinci terim dönemi diye arkadaşlar. efsanelerimize zaman verelim, öyle bir destekleyelim ki daha da motive olsun.

    tekrar söylüyorum, yüz kere söyleceğim, her hafta söyleceğim, her hafta burada yazacağım. biz şampiyon olacağız!
App Store'dan indirin Google Play'den alın