• 18671
    adaletsizliğin tecellisidir başımıza gelenler. hep diyoruz, yine diyelim söz konusu bu kulüp ise babamı tanımam, kimse dokunulmaz değildir.

    deplasman fobisi diye bir başlık var, sanki alanyaspor sözlüğü burası inanamıyorum yazılanlara. doğruları yapmayan bir takım var ve bir şekilde bunun cezasını çekiyoruz.

    soyadından ne mal olduğu belli hakem yapacağını yapar, ama yani oynanan oyunu görüyoruz, girenleri çıkanları görüyoruz, elinizi vicdanınıza koyun, çoğunuzun hayatı benden senden ondan daha fazla galatasaray, içinize siniyor mu kalecisinden, hücuma şu oynanan oyun, şu değişiklikler.

    bir de yazmıyorlar mı kaybedilen maçlardan iki gün sonra gelip, gerçek galatasaraylılar geldi siz uzayın diye, çıldırmamak elde değil. ne polyannacılığa, ne kahinliğe gerek yok, maç eleştirisi matematiği çok basit bir olaydır; iyiyken iyiyi söyler, daha iyi olması için ne gerektiğini yazaraın, kötüyken de eleştirirsin. u kadar.

    aynı hatalar yapıldıkça, farklı sonuç gelmediğini görüp bunu yazmamak bence asıl gaflet.

    bu takımda potansiyel çok, uzak ara şampiyonluğa gitmesi gerekirken yapılan hatalar yüzünden işini zora sokuyor.

    kısaadan hisse bu takım tribünde dibine kadar desteklenmeli amma ve lakin tekrarlayan hataları dibine kadar eleştirilmeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın