• 18655
    türk milletin in son zamanlarda iyice artan ayyuka çıkan, "uçlarda yaşama" hissiyatından nasibini alan takımdır. o an hissettiğimiz şeyi, gerçek düşüncelerimizmiş gibi söylemekten çekinmiyoruz. arkadaşlar hepimizin bir aklı, bir düşünce süzgeci var. kolay olduğu için her aklımıza geleni önünü arkasını düşünmeden söylemek/yazmak size, gerçek hayatta itibarınıza zarar verir, güvenirliğinizi, katlanabilirliğinizi düşürürsünüz. duygu, adı üstünde duygudur. her an aynı şeyi hissetmeyiz, hissedemeyiz. öyle olsa 7/24 reale 4 4 tezahüratı yaptığımızda* hissettiğim o muhteşem duyguyu yaşamak isterdim ama maalesef gerçekler çok farklı. yorum yazarken aklımızı kullanmamız lazım.
    (bkz: #2352641) sensariylakirmizi6 nın bahsettiği gibi, duruma göre 180 derece değişen yorumlar sözlüğün kalitesini ciddi anlamda düşürüyor. yapıcı, mantıklı , en azından okuyanda bu üzerinde düşünülerek yazılmış hissiyatı oluşturacak eleştiriler yapmak hem ortamımızın nezih kalmasını, hem de yaptığımız eleştirinin, doğru kulaklara iletildiğinde bir karşılığının olmasını sağlayacaktır.

    konumuza dönecek olursak rodri çok yüksek verim veren, ilk geldiği günden bu yana üzerine koyan ve şu an takımın hücum gücünün %40ını tek başına oluşturan bir futbolcu. keza gomis evde zor tutulan %50**.
    ancak bu iki futbolcu insan. eninde sonunda hata yapacak, kötü performans gösterecekler. bu durumda devreye girmesi gereken 4 futbolcu var.
    (bkz: younes belhanda)

    younes kıpırdanmaya başlamıştı ki* saçma sapan bir karta kurban gitti. umarım bir daha böyle bir tartışmaya girmez ona ihtiyacımız olacak.

    (bkz: sofiane feghouli)

    feghouli son 2 yılında top oynamamasının da etkisiyle bir türlü tam randıman alamadığımız bir futbolcu konumunda. ancak, bu haliyle bile 5 gol 4 asiste ulaşmış ve golleri asistleri dışında akılda kalıcı pek çok pozisyona girmiş, pozisyon yaratmış durumda. 60 dakika 70 dakika oynayarak alabileceğimiz maksimum verimi almalıyız. lig sonuna doğru sıkışan maçlarda kilit açma işini kendisinin üstleneceğini düşünüyorum çünkü kendisi dışında şut tehditti oluşturan 2. bir oyuncumuz yok.*soso konusunda fatih hocama güveniyorum.

    (bkz: eren derdiyok)

    eren derdiyok, fatih terim geldiğinden beri ciddi vites yükseltti ancak önündeki gomis o kadar iyi ki kendisine yer bulamıyor. şu anki formuyla bjk ts ve fb de 11 başlar* * görev verildiğinde yüzümüzü kara çıkartmayacağına inanmak istiyorum.
    ve en önemli yedek parça: (bkz: selçuk inan)
    kendisine tahammülüm 0a inmişken, her yerde gitmesi gerektiğini bağırırken, bir maçta eski selçuk performansı gösterince beni 2011-2012 sezonuna götüren , aptal bir gülümseme eşliğinde maçı izlememe sebep olan bir futbolcu. tudor döneminde yediği antrenman fiziğini mahalle maçının cılız ama yetenekli topçusundan, gerçek sahaların güçsüz adamına çıkarmış (u: hala çok yetersiz ancak en azından ayaklarını ve aklını kullanmasına izin veriyor). terim'in gelişiyle kendisine verdiği güven ve doğru beklenti onun performansını eski günlerine doğru fırlattı. atacağı bir frikik gölü, gomise rodriye vereceği al da at uzun pası ile alacağımız maçlar olacaktır/olmalıdır da.
    şampiyon olacaksak bu 4 oyuncudan alabileceğimiz maksimum verimi almalıyız. sinan, yasin, donk, maicon* ekstra oyuncular olarak değer katacaklardır ancak yukarıdaki 4 oyuncu kadar kritik değil hiçbirisi. fatih hocam da bunun farkında olacak ki, geldiğinde elini belhanda selçuk ve eren e dokundurdu. okuduğum bir habere göre de feghouli için özel program uygulanıyormuş, onun performansı daha da yükselecektir.
    (bkz: hedef 21)

    inancımız tam başımız dik.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın