resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5624
    gelecek sezon başında 24 yaşına girecek, ligimiz için üst düzey ama büyük ligler için ortalama üstü sayılabilecek kanat oyuncusu.

    kendisinin en büyük talihsizliği muhteşem potansiyeliyle yanlış dönemde galatasaray'a gelmesi, üstüne üstlük bir de uzun süreli sakatlık geçirmesi oldu. yanlış hocaların elinde yanlış kullanıldı, genç oyuncuya belki de en az değerin verildiği ülkede görmesi gereken desteği ve sabrı asla göremedi.

    kendisinin başarılı olmasını çok ama çok isterim. kulübümüze emek ve üst düzey katkı sağlamış, geldiği bonservisin üzerinde para kazandırarak rb leipzig'e transfer olmuştur. ama bence kendisi artık 18 yaşında ondan beklenenleri veremez. inanılmaz bir sürati ve dribbling yeteneği olmasına rağmen bunları tamamlayacak ve onu world class futbolcu kategorisine sokacak diğer özellikleri hala daha eksik.

    büyük bir patlama yapmaması halinde muhtemelen kariyerindeki en isimli takım galatasaray olarak kalacak. özür dileriz çocuk, hatamız büyük. yolun da bahtın da kendin gibi güzel ve açık olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın