• 375
    steam lunar sale başladı. istinaden ben de size birkaç öneride bulunayım. oyunların türleri için ingilizce tabirler kullanacağım artizlik yapmayın bana sonra niye türkçesini yazmadın diye.

    heavy bullets
    orijinal doom'un lsd verilmiş halinde revolver, 6 mermi ve 3 kalplik canınızla çıkışa gitmeye çalıştığınız roguelike indie fps oyun. 4.5 tl tutarında.
    http://store.steampowered.com/...97120/Heavy_Bullets/

    gonner
    roguelike indie sidescroller shooter oyun. 5.40 tl tutarında
    http://store.steampowered.com/app/437570/GoNNER/

    crypt of the necrodancer
    ritm bazlı roguelike indie oyun. 4.80 tl tutarında. ritme göre karodan karoya atlayıp canavarları öldürüyorsunuz. oyunda 4 level var (dlc ile 5) ama silah ve kullanılabilir araç gereç çeşitliliği o kadar fazla ki sıkmıyor.
    http://store.steampowered.com/..._of_the_NecroDancer/

    robot-roller derby discoball
    ismi ne diyorsa aynen o olan bir adet indie fps oyun. bir adet tek tekerlekli robot ile disco ortamına sahip arenalarda yakartop oynuyorsunuz. ister multiplayer isterseniz de botlara karşı oynayabiliyorsunuz. fiyatı 3.60 tl, arkadaşlarımla oynarım diyorsanız dörtlü paketi 7.80 tl.
    http://store.steampowered.com/...rby_Disco_Dodgeball/

    oxenfree
    bu biraz değişik diğerlerine göre. hikaye oyunu. yaptığınız seçimlere göre hikayenin şekillendiği ve oyun sonunda size istatistik olarak diğer oyuncuların yaptıkları seçimleri ve sizin seçimlerinizi gösteren ilginç bir oyun. fiyatı 7.75 tl. müzikleri efsane yalnız. baya hoşuma gitti benim.
    http://store.steampowered.com/app/388880/Oxenfree/

    machinarium
    kamon bunun ne olduğunu söylememe gerek bile olmaması lazım. dünyanın en güzel çizimlere, en güzel müziklere, en tatlı robotuna, en güzel hikayesine ve en keyifli bulmacalarına sahip efsane bulmaca oyunu. fiyatı 6 tl.
    http://store.steampowered.com/...p/40700/Machinarium/

    bunlar gözden kaçabileceğini veya duyulmadığını düşündüğüm keyifli başlıklar. varsa bildiğiniz dikkatlerden kaçan bilgi paylaşımında bulunalım, yeşilleyelim birbirimizi.

    edit: indirimler çoktan bitti ama isterseniz istek listesine ekleyip indirime girmesini bekleyebilirsiniz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın