resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5621
    çok övülmesini de çok yerilmesini de anlayamadığım futbolcu. bizim taraftarda ortası yok sanırım *

    gol atmış, aferin de kafa yapısı sanki hala aynı. topu başkasına atıyorlar bruma efendi takım arkadaşına atılan topa da koşuyor * en sonunda farklı tarafa doğru koşabilmeyi akıl edip golü atabilmiş; bu da bir gelişme sayılır.

    ilk geldiği zamanı hatırlıyorum da bu konuda cidden çok çok kötüydü. şöyle bir pozisyon hatırlıyorum; topu sağ kanatta alıp önüne iki kişi çıkınca geçemeyeceğini düşünüp yanına sokulan hamit altıntop'a topu bırakmıştı. sonra hamit onun tekrar koşu yapacağını sandı ama bruma gidip hamit'in arkasında beklemeye başladı * hamit de 'ne yapıyor bu' diye bakıyordu. en son başkasına atmıştı topu hamit de. hangi maç, dakika falan hatırlamam mümkün değil tabi.

    öte yandan çok çok önemli özellikleri var. hız ve top sürme yeteneğinin birleşimi günümüz futbolunda çok değerli. yukarıda biraz yermiş gibi oldum ama severdim bruma'yı ve takımda kalmasını isteyenlerdendim. zaten hem oyun zekası olsa hem yetenekli olsa bizde veyahut türkiye'de ne işi var. eleştirilerim, onun daha iyi yerlerde olmasını istediğim içindir.

    asıl sıçramayı ispanya'ya gidip geldiğinde yapmıştı bruma; o kiralık yılı iyi geçirmişti * aslında o yüzden almanya gibi altyapıya önem veren bir ülke onun için avantajdır. yaşı hala çok geçmedi, kendine katabileceği çok şey var. futbol zekası konusunda ciddi eksiklikleri var maalesef, eskiden daha da kötüydü de bu eksiklikleri bir şekilde giderebilirse çok daha iyi yerlere gelir. yoksa kalburüstü takımlar oynayacağı en büyük kulüpler olur. hasbelkader bir büyük kulübe giderse de kendini kabul ettiremez zaten (u: sonuçta büyük kulüpler de yanlış transfer yapabiliyor, ama alınan adamlar oranın adamı olmayınca bir şekilde bir yerlere geri gönderiliyor)
App Store'dan indirin Google Play'den alın