resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5971
    14 şubat 2018 galatasaray divan kurulunda yaptığı konuşmasında bir nokta inanılmaz dikkatimi çekti, diyor ki eski başkan sayın mustafa cengiz'e;

    "lütfen mümkün olduğu kadar kullandığınız ifadelere dikkat edin."

    ve bunu görevde kaldığı 3 senede yapmayan, aleni yalan söyleyen, aleni ithamda bulunan, taraftara "düşman" diyen bir adam söylüyor. çıldırmamak elde değil lan bunu diyen adam televizyonda az kalsın küfür ediyordu canlı yayında!

    sen ne kadar dikkat ettin de dursun bey mustafa cengiz'den dikkat bekliyorsun? her gerçeği çat çat ortaya vurduğu için mi dikkat etsin ve "vurmasın" sence?

    ayıp ve utanmazlık artık bu. yok ağlamış da yok gözleri dolmuş da yok şahsi kefaleti varmış da yok kasa kolaylığı sağlamış da bilmem ne. lan bu adam galatasaray taraftarı gibi tutkun bir grubu kulübe küstürdü ve diyor ki "ama bir karalama kampanyası var". be adam bu karalama kampanyası değil ki, iq'su 2'nin üzerinde olan her birey bunun karalama kampanyası değil yaptığın saçma sapan şeylerin ve taraftara küfür bile edebilen iş bilmez yöneticilerinin neden olduğu sinir patlamasının dışa vurumu olduğunu bilir, adam karalama kampanyası diyor ulan inanılır gibi değil!

    neyse, yazmak istemiyorum daha fazla. beni yazarken sinirlendirebilen tek konu kendisinin başkanlık dönemi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın