resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 5607
    galatasarayimizda oynamis gordugum en sanssiz futbolcu oldugunu dusunuyorum. soyleki kendisi fatih terimin sahsi projesi olarak yuksek ucretlerle takima kazandirilmis bir oyuncuydu. gelisinden kisa bir sure sonra fatih terimin takimdan gonderilmesi ve mevcut sezonda * 18 kisilik mac kadrosunda sadece 6 yabanci oyuncuya yer olmasi nedeniyle formadan uzaklasmis ve formu da dususe gecmistir. ardindan gecirdigi agir sakatlik ise kendisine 1 seneye mal olmustur.

    real sociedad ile gecirdigi inisli cikisli bir sezonun ardindan * galatasarayimiza donmus, yeteneksiz baskanimiz * tarafindan yok pahasina satilmaya calisilirken (3-4 milyon € civari) hocamiz * tarafindan israrla takimda tutulmus ve takimin yildizi konuma gelmistir.

    egerki galatasaray 2016 2017 futbol sezonunda uzun sure sampiyonluk yarisina devam ettiyse bundaki en buyuk pay kendisindedir gorusundeyim.

    kendisinin bir diger sansizligi son zamanlarda ligde gordugumuz en baskin performansi veren futbolcu olmasina ragmen taraftarin sevgilisi konumuna hicbir zaman gelememesidir. bunun sebebi de 2016 2017 futbol sezonunda taraftar ile kulubun arasinin acik olmasidir.

    ozetle eger ki kariyeri kendisinin planladigi gibi gitseydi, yani fatih terim takimdan hic ayrilmamis olsa idi, kendisi son 3 4 seneye damga vurmus ve avrupa devleri tarafindan 30 40 milyon eurolar seviyesinde teklifler alan bir futbolcu konumuna gelir ve taraftar gozunde bir efsane olarak gorunurdu. baska bir seneryoda ise kendisi galatasaray yerine borussia dortmund fc porto vs tarzi bir takima gitmis olsaydi su an bonservisine 50 60 milyonlar veriliyor olurdu gorusundeyim.

    not: riekerink beye* sadece brumadan kazandirdigi yaklasik 10 milyon icin bile minnettar olmaliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın