resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5601
    galatasarayimizin ne kadar yanlis yonetildiginin canli ornegidir. 2016 - 2017 futbol sezonunda jan olde riekerink yerine goreve getirilmistir. bana gore jan olde riekerinkin gonderilmesi yanlisti, yerine tudorun getirilmesi daha da yanlisti. cunku eldeki kadro isim olarak guclu, performans olarak zayif bir kadroydu ve futbolculardan verim alabilecek bir ismin takimi yonetmesi gerekmekteydi. tudorun bunu yapabilecek potansiyelde oldugunu gosteren herhangi bir basarisi o an itibari ile olmamasina ragmen kendisi hocamiz oluverdi. basarisiz gecirdigi yarim devrenin ardindan hala anlayamadigim sebeplerle 2017 2018 futbol sezonuna da hem fatih terim hem de begensek de begenmesek de buyuk hoca olan mircea lucescu bosta olmasina ragmen kendisi ile devam edildi.

    yine de basarisiz sonuclar almasina ragmen, kadro kurmada basarili oldugunu, cok tempolu cok enerjik bir takim yaratabildigini gorduk. kendisinin tolga ciğerciden aldigi verim bile basli basina bir teknik direktorluk basarisidir. sahsi dusuncem potensiyeli olan ama kendisini daha cok gelistirmesi gereken bir hoca oldugudur. buna ragmen liderin 1 puan gerisine dustugunde gonderilmistir.

    burada vurgulamaya calistigim nokta takimimizin bir planinin programinin olmadigi gunluk sonuclara gore hareket edildigidir. tudor uzun donem projesi olarak tanitilmisken bu kadar kredisiz bu kadar guvensiz birakilmamali arkasinda durulmaliydi. ama yonetimdeki sahis* yine tum sucu hocaya atarak kendisi ile yollari ayirdi. umarim bir gun gunluk basari pesinden kosmayi birakarak, buyuk kulup oldugumuzu hatirlayacagiz ve uzun vadeli gercekci ulasilabilir hedefler ile yolumuza devam etmeyi ogrenecegiz.

    not: yanlis olmasin tudoru cok begendigim yok hatta kisisel gorusume gore 2016 2017 futbol sezonu jan olde riekerink ile tamamlanmaliydi. 2017 2018 futbol sezonuna ise kendisini kanitlamis ve taraftarin arkasinda duracagi bir isim ile baslanmaliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın