• 5407
    guzel ulkemin pek cok kurumu gibi kotu yonetilen kulubumuzdur. bunun sebebi de ne yazikki kulup calisanlarinin birilerinin tanidigi birilerinin akrabasi vs olmasidir. bu durum ulkemiz icin dogal bir durum haline gelmistir ve ne yazikki ulkemizin gelisememesinde de buyuk etkisi olmaktadir.

    her sene yuzlerce binlerce isletmeci, iktisatci universite mezunu yetistirmemize ragmen, bu isler hala birinin kardesi oglu tarafindan yapilmaktadir, bu nedenle firmalar bu kisilerin egitilmemis vizyonlarindan oteye gecememektedir. her gun defalarca kez hak hukuk gibi kelimeleri kullanan bir milletin vatandaslari olarak is basvurusu yaparken aklimiza gelen ilk seyin torpil yaptirmak oldugunu dusunursek bu durum kisa vadede cozumu olabilecek bir durum gibi de gorunmemektedir.

    egitilmemis ya da sinirli vizyonlu insanlarla uzun vadeli planlamalar yapmak, gercekci ulasilabilir hedefler koymak mumkun degildir ve ne yazikki kulubumuz, ulke sporumuz hatta ulkemiz bunun sikintilarini yasamaktadir. bizlerin taraftarlar olarak bu konuda yapabilecegimiz pek bir sey ne yazikki yok.

    sahsim adina su anki onerim genel hatlariyla durust bir imaj cizen yeni yonetimimizin * arkasinda duralim, zor zamanda kimse topa girmezken risk almis bu degerli insani * mayista karsina aday olarak kim cikarsa ciksin destekleyelim ve uzun vadeli planlar yapmasini umit edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın