• 18652
    önünde müthiş avantajlı bir fikstür bulunan takım. bunu iyi değerlendirirse şampiyonluk çok rahat gelecektir.

    fenerbahçe derbisine kadar oynayacağımız maçlar; kasımpaşa(d), bursaspor, karabükspor(d) ve konyaspor ile olacak. kasımpaşa deplasmanı hariç görece bizi zorlayabilecek hiç bir maç yokmuş gibi gözüküyor. 4'te 4 yaparsak elimiz inanılmaz güçlenecek.

    fenerbahçe deplasmanından ise malesef bir beklentim yok. gerek fenerbahçe için bizim maçların ölüm kalım maçı olması, gerek hakemlerin kadıköy'de bir anda gözlerine perde inip kör olması, üzerine de aykut kocaman'ın taktiğinin bizim takıma ters olması filan derken bu maçı kayıp olarak düşünmek araya koyulmuş bir nazar boncuğu olacaktır en fazla.

    derbiden sonraki diğer derbimiz olan beşiktaş maçına kadar ise şöyle bir fikstürümüz var; trabzonspor, gençlerbirliği(d), başakşehir, alanyaspor(d). trabzonspor ve başakşehir ile içerde oynayacak olmamız çok büyük bir avantaj. bu fikstürde ise 1 beraberlik hakkımız var. ben bize ters geldikleri için başakşehir'e takılacağımızı düşünüyorum sadece.

    beşiktaş derbisi ise şampiyonluğu belirleyecek maç olacaktır. allah'ın izniyle sakatımız veya eksiğimiz olmazsa fatih terim bu maçı şenol güneş'e bırakmaz.

    derbiden sonra kalan 3 maçımız ise; akhisarspor(d), yeni malatya, göztepe(d) ile. göztepe deplasmanı hariç yine zor bir maç gözükmüyor. o maçta ise şampiyonluğu garantilemiş çıkacağımızı düşünüyorum inşallah.*

    sözün özü kalan 13 maçta; 1 mağlubiyet, 10 galibiyet bizi şampiyon yapıyor ve evimizdeki maçları kazansak bile 6 galibiyet yapıyor bile. kenetlenelim ve alalım şu şampiyonluğu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın