• 31
    hastalıktır, başka hiçbir şey değildir.

    5-0'lık bir galibiyetten sonra da, 3-0'lık bir mağlubiyetten sonra da bir günah keçisi ilan edilir ve asılır. oyuncunun maça kadar olan döneminin bir etkisi olmaz, form durumunun bir etkisi olmaz, saha içi etmenlerin bir etkisi olmaz, saha dışındaki olayların bir etkisi olmaz, oyuncunun maksimumu umursanmaz, potansiyeli düşünülmez. başka hiçbir şeyi olaya katmadan direkt o oyuncu asılır.

    sahada oynayanların da insan olduklarını, sınırları, inişleri ve çıkışları olduğunun ne zaman farkına varacağız bilmiyorum. eleştiri güzeldir, eleştirilmeyecek tek insan dahi yer yüzüne gelmemiştir. ama biz eleştirmiyoruz, öldürüyoruz.

    kol kırılır yen içinde kalır. galatasaray ve fatih terim başta ülkedeki siyasi irade tarafından, ardından rakip takım taraftarları ve satılmış basın tarafından kıskaca alınmış durumda. futbolcumuzu yem etmeyin. takımımızı yem etmeyin. iyisi de bizimdir, kötüsü de. bunu aklınızdan çıkartmayın.

    biz bütün galatasaray düşmanlarına karşı iyisine de kötüsüne de sahip çıkacağımız yere daha onlara fırsat yaratıyoruz. türkiye'dir galatasaray diyoruz, doğru. galatasaray dışındaki herkes de bizim üzerimize oynuyor, bu da doğru ve unutulmamalı.

    haziran 2018 tarihine kadar elimizde olan oyuncu grubu bu. donk'a da ihtiyacımız var, linnes'e de ihtiyacımız var, selçuk inan'a da ihtiyacımız var, kendini attıran belhanda'ya da ihtiyacımız var, latovlevici'ye de ihtiyacımız var. herkesin galatasaray daha iyi olsun dileğiyle bu asmaları gerçekleştirdiğini biliyorum ama yapmayın, lütfen!
App Store'dan indirin Google Play'den alın