• 4784
    bugün gereken tüm hazırlığı yapıp çarşamba günü çok kapsamlı bir basın toplantısı düzenlemesi gereken kurul.

    mhk denen organize hırsızlık şebekesi tarafından galatasaray'ın emeği büyük bir kinle gasp ediliyor. hakemlerin suratındaki nefreti herkes görüyor. çalınan ve çalınmayan saçma düdükler, koca kulübün siyah formalı bir avuç tetikçi tarafından doğranmasına neden oluyor ve buna bir dur demek gerekiyor.

    maddi açıdan zordayız eyvallah ama burada yumruğu vurmazsanız bir daha da vuramazsınız. şikenin aklandığı, kulübünü sahtekarlıktan men ettirenin tff başkanı olduğu bu topraklar bir ortadoğu ülkesidir ve avrupai itirazlar burada sökmez.

    bir masa, bir barkovizyon ve sert kelimelerle, hakemleri hakaret etmeden itin bir tarafına sokup çıkaran bir basın toplantısı olmalı. bu hırsızlar artık karşılarında kim olduğunu hatırlamalı. siz güçlü durursanız fatih terim de daha güçlü durur, o hakemler -hele arena'da dizleri titreyerek maç yönetir.

    taraftar bunlara zaten diş biliyor. sizden yellow friday gibi bir çağrı gelsin, o duruşu gösterin yeter. hiçbir hakem, galatasaray futbolcusuna yan gözle bile bakamaz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın