• 55
    herkeste ağırlık olarak bir "fener böyle maçları kaybetmez" algısı var. lakin başka bir durum daha var ki fener böyle maçları hele deplasmanda, kazanamıyor da. öte yandan başakşehir 3 büyüklere en son ne zaman yenildi diye bakıyorum, geçen senenin 18. haftasında fener'e ülker stadında 1-0 yenilmişler. onun dışında 3 büyüklerle oynanan son 10 maçta 7 galibiyet almışlar ki 4'ü bize karşı zaten. fener'i 2, bjk'yı da 1 kez yenmişler. bjk'la 2 maçta da berabere kalmışlar. tek mağlubiyetleri de belirttiğim üzere geçen sene fener'e karşı.

    gerçekten muazzam istatistik. ve başakşehir takımı geçen seneden bu seneye hem oyun kalitesi olarak hem de oyuncu kalitesi olarak çok geliştirdi kendini. konya maçı bazı defolarını ortaya koymuş olsa da büyüklere karşı acayip bir üsütünlükleri var. fener'i istanbul bb iken de yeniyorlardı zaten.

    açık konuşayım, başakşehir'in fener'in içinden geçmesini istiyorum. şampiyonluk yarışı falan önemli tabi ama fener kazanırsa bizim için bence iyi olmaz. havaya girerler, oynadıkları futbolda bir bok yok ama seyirci statlarını doldurur falan hakemler zaten meyil etmeye dünden razı, hiç gerek yok bence.

    ben bjk'nın da şampiyonluk yarışından 3 vakte kadar kopacağına neredeyse eminim. dolayısıyla fener'in hem başaşehir'e hem de bjk'ya yenilmesi sezon stratejimiz adına önemli. fener bir an önce yarış dışı kalmalı. belirttiğim üzere, bjk gitti gidiyor modunda.

    başakşehir'le başa baş kalmamız lazım. sadece başakşehir'le yarışırsak, terim tecrübesiyle, ne olduğunu kimse anlamadan şampiyonluk kupasını havaya kaldırır zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın