resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 5919
    galatasaray tarihinin en kötü başkanlarından biri.

    aslına bakılırsa kendisi gayet iyi niyetli bir insan, burada zannedildiği gibi galatasaray düşmanı değil senin benim gibi galatasaray aşığıdır. yönetimde olduğu süre boyunca yaptığı işlerin çoğu taraftarın gözüne battı bu konudaki beceriksizliğini artık kimse tartışmıyor zaten bu yüzdendir ki adaylığını koyduğu seçimde tekrar seçilmedi.

    ben kendisine yapılan hakarete, küfüre varan tepkileri hoş görmüyorum. sadece dursun özbek için de geçerli değil galatasaraya hizmet etmiş bir başkan hakkında bu şekilde konuşmak ne olursa olsun doğru değil. eleştirelim, hesap soralım, sorgulayalım fakat çizgiyi aşmamak gerekiyor insandır hatalar yapmıştır kendisi de büyük ihtimalle farkındadır.

    sosyal medya günümüz şartları içerisinde inanılmaz büyük bir güç, dursun özbek yönetimi sosyal medyanın baskısını ciddi bir şekilde hissetti çoğu kararını insanlar bilgisayar başından yönlendirdi belki de... soruyorum kendisinin verdiği hatalı kararlarda "sabırsız" galatasaray taraftarının hiç mi suçu yok? yapmayın arkadaşlar bu şekilde nefret kusmak doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın