resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5586
    gene badem gözlü olmuş spor hocası. baskıdan bahsedenler riekerink'e her maç sonu sorulan soruları bir hatırlasın zahmet olmazsa. adamın kızlarına kadar laf uzattılar. galatasaray teknik direktörüne kızlarınız garsonluk yapıyor mu? dediler yahu. alakaya bakar mısınız. buradaki amaç hem riekerink'e hem galatasaray'a bel altı çalışmaktan başka bir şey değildi. igor tudor kadar çemkiren ikinci bir galatasaray teknik direktörü görmedim ben. tudor'a göre kendinden başka herkes suçluydu. futbolcular, türk milleti, galatasaray taraftarı herkes suçlu bir tudor pak. herif her şeye rağmen kendinin saçma sapan argümanlarla savunuyordu. direkt aklıma gelen örnek, östersunds'un elemeleri geçerek gruplara kalmış ve gruplardan çıkmaya hak kazanmış. öyle ise galatasaray'ın östersunds'a elenmesinden herhangi bir yanlış durum yok. adamın kendisini savunma biçimi bile başkalarının başarılı oluyor olması.

    hele ki bir alanya maçı sonrası açıklamaları var ki insanı çileden çıkaran cinsten. neymiş böyle maçlar bize göre 1.5 puan derbiler ise 3 puanmış. kıytırık alanya'yı yenince öyle bir çemkiriyordu ki muzaffer komutan edasında. o kadar dar kafalı bir adam ki puan olarak önde olduğu rakibine ezile ezile yenilmeyi normal görüyor. küçük maçlara 1.5 puan derken büyük maç kaybetmesiyle aslında bir anda 6 puandan olduğunun farkında bile değil. başakşehir'den 5 yediği maçın taktiğiyle gençlerbirliği takımına 5 atmış onu hiç konuşan yokmuş. neyini konuşalım ligin dibine demir atmış bir takımı türk telekom'da da yenemiyorsan senin işin ne orada? böyle saçma sapan onlarca açıklamasını bulurum.

    genç futbolcuya veya büyük paralar verilerek alınan futbolcuya falan sabredilir. genç diye bariz hatalar yapan teknik direktöre sabredilmez-ki mutlak şampiyon olmamız gereken bir sezonda bunu taraftardan istemek abesle iştigal.

    çıktığı 8 büyük maçtan sadece 1 puan çıkarabilmiş. 18 gol yemiş sadece 2 gol atabilmiş. attığı gollerin biri 5-1 olan başakşehir maçı diğeri trabzon ile 2-1 sonuçlanan maç. bu 8 maçın hiç birinde rakibine bariz üstünlük kuramamış. bırak üstünlük kurmayı başakşehir, trabzon ve beşiktaş gibi takımların maskarası olmuştur.

    dönem olarak dursun özbek'in başkanlığını yaptığı bir yönetim anlayışında igor tudor gibi bir adamın ne işi var diyemiyorum. çünkü tencere kapak misali birbirini tamamlayan bir ikiliydi. aksi bir durum olsa anormal olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın