resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 5579
    igor tudor’un mental sorunları vardı ve onlardan kurtulması mümkün gözükmüyordu. o nedenle gittiği hiçbir yerde başarılı olamadı ve olacağını düşünmüyorum. teknik direktör sadece takım antremanı yaptırmaz. futbolun birçok bileşeni vardır ve onların hepsini idare etmelidir.

    tudor ne zaman ve hangi oyuncuyu değiştireceğini şaşırıyordu. hatta bazen öyle abandone oluyordu ki değişiklik yapmayı unutuyordu. oyuna hükmetme ve yıldız futbolculardan verim alma konusunda hasan şaş seviyesinde bile değildi.

    hücum pres nasıl yapılır onu bile bilmiyordu. rakibi analiz edip ona göre takım kuramıyordu. üçlü defansı zorluyor, maicon’u madara ediyordu. onun yüzünden maicon nerdeyse takımdan ayrılıyordu. geleceğin yıldızlarından bruma’yı küstürüp takımdan ayrılmasına neden oldu. sneijder’e kafayı takıp galatasaray’ı beyinsiz bıraktı. şimdi yana yakıla on numara arıyoruz. daha birçok husus var ama uzatmanın gereği yok. göndermekte çok geç kaldık ve uçurumun kenarından döndük. allah galatasaray’ı tudor ve dursun özbek gibilerinden korusun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın