resim
Iasmin Latovlevici
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:38
Boy:1.75
Uyruk:Romanya
  • 629
    ıslıklanarak haksızlığa uğrayan futbolcudur. 2010 2011 sezonu servet çetin'i gibi takımı suistimal ettiğini düşünen yoktur herhalde. adamı uygun bir kontratla belki tutar seneye de asamoah'ı alırız mantığıyla aldık. karabük'te de fena değildi ama sezon başı kampını yüzündeki sakatlık yüzünden pek iyi geçirmedi. üstüne de dizinden ameliyat oldu vasat bi futbolcuyken katlanılamaz hale geldi.

    form tutmasını, sol beki almasını vs. beklemiyorum ama bu adamı ıslıklayan tam olarak ne düşünüyor onu merak ediyorum açıkçası. tarık gibi paranın üstüne mi yattı, servet gibi bilerek ayak mı uzatmadı veya kendisini zorla mı oynattırıyor şantaj mı yapıyor hepsini geçtim çok yetenekli de çalışmıyor umursamıyor ondan mı kötü oynuyor? adamın kapasitesi bu.

    yani bu bence ülkedeki genel linç kültürüyle alakalı. ve maalesef bu kültür galatasaray'a da sirayet etmiş durumda büyük takım taraftarlığı mızmız bebekler gibi her beğenmediğine ağlamakla değil, olmaz denileni oldurmakla oluyor biraz onu da hatırlatayım. yoksa bu takım ne manchester united'ı eleyebilirdi zamanında; ne de orhan ak, cihan haspolatlı, saidou'yla şampiyon olabilirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın