• 75
    şu sözlükte yazılanları okuyorum. gerçekten hayretler içerisinde kalmamak mümkün değil. her yazılana tabi ki belli sınırlar içerisinde saygım var. her şeyi geçtim, şu dursun özbek denilen şarlatanı savunmaya çalışmayın artık ya. kulüpte 4 aydır maaş ödenmiyormuş. acaba hangi dönemde bu paralar ödenmedi, sevgili sözlük yazarları. kimse neden bundan bahsetmiyor acaba. şöyle düz bir hesap yapın bakalım, neredeyse yarı transfer dönemi kadar bütçeyi borç takıp gitmiş dursun özbek denilen şahsiyet yoksunu adam. yeni transfer yapalım, sıkıntı değil. ee takımın futbolculara borçları dururken, bir de üstüne yenisi mi eklensin onu mu istiyorsunuz anlamadım ki?
    ben, mustafa cengiz yönetimini eleştirmeyelim demiyorum. ama bu adamlara yorum yapmak için gerçekten erken değil mi arkadaşlar? resmen dursun'un enkazını devraldı bu yönetim. bakın dursun'dan bahsediyorum. bu kadar kısa süre içerisinde; kulüpteki zararlı bünyeleri ayıklayacak, kendi yönetiminin görevlerini dağatacak, işlemeyen işleyişi düzene sokacak, takımı tanıyacak, hocasıyla görüşecek, bunlardan daha beteri; kendi günahı olmayan borçları temizleyecek ve transfer yapacak. bunlar kolay görünebilir size bilemem tabi ki orasını. o da sizin vicdanınıza kalmış. dahası adam seçildiğinde transfer döneminin bitmesine 1 hafta kalmıştı. bunlar gerçekten ağlaklık değil. bunlar işin gerçekleri.
    bir de lafım şu transfer olmadı, şampiyonluk yattı gibi goygoylarla kafa ütüleyenlere; belki hatırlamazsınız, bu takım cihan haspolatlılarla, orhan aklarla, barış özbeklerle; alexli, appiahlı, anelkalı fenarbahçe'den şampiyonluk koparmış, olmaz denilen nice imkansızlıkları tarihte gerçekleştirmiş bir takım. tabi bunlar ne zaman oldu biliyor musunuz? kenetlenince oldu, sızlanmayınca oldu, takımın arkasında durunca oldu, hataları sineye çekerek, sabır ederek oldu. galatasaray ruhuna sahip, gerçek insanlarla oldu. ama dursun özbek gibi şarlatanlarla olmadı, hiçbir zamanda olmayacak...
    galatasaray armasını, büyüklüğünü, kimliğini ayaklar altına seren, hakkımızı yiyenlere ses çıkarmayan, galatasaray'ın yatırımlarını ona buna peşken çeken, amatör şubeleri batıran, ezeli rakiplere her branşta kafamızı eğdiren, büyük maçların büyük takımı galatasaray'ı, küçük maçlarda bile aciz bırakan, her söylediği yalan dolan olan, bu dursun özbek denilen eski başkan bozuntusu değil miydi? ne çabuk unuttunuz, balık olsa unutmazdı şimdiye kadar.
    sosyal medyada denk geliyorum, ciddi şekilde bu dursunun adam tuttuğuna inanmaya başladım artık; sürekli yeni gelen yönetimi eleştirip; ''dursun başkan kalsaydı şöyle yapardı, bunlar takımı batırdı'' tarzı yorumlar yazan bir sürü adam görüyorum. kusura bakmayın ama, bunları yazmak için cidden gerizekalı olmak lazım artık. değil geldiğinde bütün borçları silmek; forvete messi'yi, orta sahaya modric'i alsa bile ben bir daha o dursun özbek denilen şerefsiz, adi, galatasaray düşmanı adamı kulübün herhangi bir yerinde en ufak izini dahi görmek istemiyorum. is-te-mi-yo-rum !
    sırf bu akbabaları galatasaray'dan postaladığı için, en zor zamanda elini taşın altına koyduğu için, yeni başkanımız mustafa cengiz ve yönetiminin sonuna kadar arkasındayım !
App Store'dan indirin Google Play'den alın