• 62
    soygunu biliyoruz, hırsızı biliyoruz, galatasaray'a yapılan operasyonu, başındakileri, piyonlarını hepsini ama hepsini biliyoruz. aklı başında galatasaray taraftarının, aklı başında türk insanının hepsi bunu biliyor, görüyor. sadece bugün değil, senelerdir görüyoruz. aziz yıldırım gibi olacak ama "beni konuşturmayın" diyeceğim şu an.

    cumartesi gününden beri mutsuzum. 4 aydır nasıl ödenmez paralar arkadaş arsaları satıp da. 500 milyon tl nasıl 340 milyon tl'ye kırdırılır zamanında. babanızın parası mı bunlar sizin? bu nasıl bir operasyondur, burası nasıl bir ülkedir. hak hukuk yok mudur, bir spor kulubünün başkanlık seçimlerine bile iktidar nasıl müdahale etmeye çalışır? dursun özbek'e mayısta projelerini bitirmek için tekrar aday ol diye ankara nasıl haber gönderir? afrin'e giriyoruz şu günlerde ülke savunması söz konusu, benzin az zorlasak 6 tl oldu, 100 tl ile market alışverişine çıktık geçen gün 2 torba dolduramadık, işini düzgün yapan çiftçi eskiden bir ev alırdı sattığı mahsülle, şimdi orta karar bir araba bile alamıyor. bu insanların çok daha önemli işleri yok mudur mesela bunları düzeltmeye çalışmak gibi? çekin arkadaşım elinizi benim galatasaray'ımın üzerinden. bir galatasaray'ım kaldı bu ülkede güzel, dokunmayın ona.

    selahattin beyazıt başkanın içi yanmıyor mu şu an? ali sami yen'in sızlamıyor mu kulübü kurduğu lisenin içerisinden bir hain çıktı da kulübün elindeki tek kurşunu bile isteye boşa sıktı diye? kalacak mı sanıyorsunuz bunlar yanınıza? unutacak mı galatasaray taraftarı bu soygunu? size kalmadı galatasaray, kalmayacak da. buradan nasıl kalkarız bilmiyorum ama kalkacağız, kalkmak zorundayız. işte siz o gün inşallah evlerinizden sokağa bile çıkamayacaksınız utancınızdan. yemlendiğiniz, yuttuğunuz paralar da size hayır getirmesin en büyük bedduam budur size.

    edit: selahattin beyazıt başkanı öldürmüşüm yanlışlıkla. uyaranlara teşekkürler, allah uzun ömürler versin diyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın