• 29607
    "ndiaye ile ilgili hayatımda bir tecrübe daha kazandım. fatih hoca, ndiaye'ye dün akşam öyle bir babacan konuşma yaptı ki hayran kaldım. kendisi gitmek istediğini, teklifin cazip olduğunu söyledi. hoca da 'bizim sana ihtiyacımız var. madem ki öyle, evine git dinlen, ailenle birlikte istirahat et. seni hazır görmüyorum. nereye transfer olursan ol, telefonum budur, 24 saat ulaşabilirsin' diyerek baba şefkatiyle davrandı. futbolcu gitmek istiyorsa kimseyi zorla tutamazsınız. tabii galatasaray menfaatleri doğrultusunda... dünya kupası var önünde, oynamak istiyor. biz kendisini satmak istemiyoruz ama çarşamba gününe kadar ne olacağını hep birlikte göreceğiz."

    "tabii ki transfer düşünüyoruz. bugün de bir görüşmem olacak ama 4 aydır paralarını alamayan futbolcu kardeşlerimi düşünmemiz lazım. hocamız 'bu kadroya inanıyorum, güveniyorum' diyor. biz önce arkadaşmlarımızın paralarını ödeyelim. bizim için o, transferden daha önemli."

    "gomis ile ilgili asla bir sıkıntı yok. akşam da konuştuk, az önce de soyunma odasında konuştuk. zaten gol attıktan sonra da 'benim parayla bir alakam yok, sakattım' dedi."

    "birkaç futbolcu arkadaşımıza teklif var. her zaman da olabilir. iyi futbolculara bizler de teklifler götürüyoruz. dünyanın her tarafında böyledir."

    - abdürrahim albayrak

    (bkz: 27 ocak 2018 galatasaray osmanlıspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın